Kaupallinen yhteistyö
Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä
Henkel, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää IBA-arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 19.4.-18.5.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan järjestäjä arpoo yhden (1) pääpalkinnon voittajan. Pääpalkintona  on Sagaform teline ja Finlayson Säde-pyyhesetti (1setti = 2 käsipyyhettä) + Tolu astianpesuaine, Tolu yleispuhdistusaine ja IBA -ilmanraikastin. Pääpalkinnon arvo  on yhteensä 59,50€. Lisäksi arvotaan yhdeksän (9) kappaletta tuotepalkintoja, jotka sisältävät 1 kpl Tolu astianpesuaine, 1kpl Tolu yleispuhdistusaine, 1kpl Tolu erikoispuhdistusaine,  1kpl IBA-ilmanraikastin sekä 1 kpl Bref-raikastin. Tuotepalkinnon arvo 12€.  

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajat valitaan 22.5. alkavalla viikolla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta viikon kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla