Kaupallinen yhteistyö

Toista miellyttää sisustuksessa hillitty yksinkertaisuus, kun taas toinen rakastaa räväköitä värejä ja kotoisaa sekamelskaa. Huonetuoksut viimeistelevät kodin sisustuksen ja luovat toivotunlaista tunnelmaa. Katso, millainen sisustaja sinä olet, ja osallistu tuotepakettien arvontaan. 

Rento rantamökkeilijä

Veden värit, kivet ja simpukat sekä raikas, hieman sitruksinen tuoksu tuovat ripauksen rantaelämää arjen keskelle. Tämä sisustajatyyppi haluaa tuoda rennon rantatunnelman kotiinsa, vaikkei olisikaan meren äärellä. Tässä kodissa voi kuulla meren kohinaa ja tuntea kuuman hiekan varpaiden alla vain silmät sulkemalla.

 

Romantiikan rakastaja

Romanttiselle sisustajalle enemmän on enemmän mitä tulee hempeisiin väreihin, röyhelöihin ja kukkakuoseihin. Tässä sisustustyylissä naisellisuus tuodaan rohkeasti esille. Romantiikan rakastajan makuuhuoneessa tuoksuvat tuoreet kukat ja hienostunut omena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

  

Moderni pelkistäjä

Neutraalit värit, selkeät linjat ja luonnonläheiset materiaalit miellyttävät modernia pelkistäjää. Tämä sisustaja vannoo yksinkertaisuuden ja käytännöllisyyden nimeen kauneudesta tinkimättä. Kun arjen käyttöesineet valitsee silmää miellyttäviksi, ei niitä tarvitse sulkea piiloon kaappeihin. Modernin pelkistäjän hillityn sävyisessä kylpyhuoneessa tuoksuu raikas syreeni.   

 

Boheemi väri-iloittelija

Hallittu kaaos kuvaa parhaiten tämän sisustajan tyyliä. Rento ja mielenkiintoinen sisustus syntyy, kun yhdistelee ennakkoluulottomasti kirkkaita värejä ja ajan patinoimia esineitä. Boheemin väri-iloittelijan kotona näkyvät vaikutteet eri kulttuureista ja tuoksuu trooppinen puutarha.

 

Arvonta on päättynyt.

Mikä sisustustyyleistä on suosikkisi? Äänestä alla olevalla lomakkeella ja voita!

Pääpalkintona arvotaan tuotepaketti, jossa Sagaform-teline, Finlaysonin pyyhesetti, Tolu-astianpesuaine, Tolu-yleispuhdistusaine sekä IBA -ilmanraikastin. Lisäksi arvomme 9 kappaletta pienempiä tuotepalkintoja. 

Katso arvonnan säännöt sekä lisätietoa palkinnoista täältä.

IBA tuo raikkautta kotiin designista tinkimättä

 

IBA-huonetuoksujen pohjoismainen, tyylikäs muotoilu sopii sisustukseen. Tuote on helppokäyttöinen, ja sen tuoksu kestää jopa 4-6 viikkoa. Huonetuoksut sisältävät eteerisiä öljyjä, jotka täyttävät kestävän kehityksen kriteerit.

 

Boheemi väri iloittelija on lähinnä,muut tosi kaukana minun sisustus tyylistä.Kotonani on hallittu kaaos aina,mutta tykkään väreistä.?❤️????

Sisältö jatkuu mainoksen alla