Vanhetessa iho muuttuu kuivaksi ja ohueksi. Yksi syy tähän on se, että ihon pH nousee. Siksi ikääntyvää ihoa kannattaa tuotteilla, jotka palauttavat pH:n takaisin alhaiselle tasolle.

Iän myötä iho ohenee, ja sen kyky sitoa kosteutta heikkenee. Samalla ihoa suojaavan hydrolipidikalvon pH nousee, ja myös ihon puolustuskyky heikkenee.

Vesi- ja saippuapesu nostavat ihon pH:ta. Nuorella ihmisellä ihon pH palautuu nopeasti takaisin happamaksi, mutta iäkkäämmällä henkilöllä palautuminen voi kestää jopa useita päiviä.

Tutkimusten mukaan alhaisen pH:n tuotteet normalisoivat ikääntyneen ihon pH:n takaisin alhaiselle tasolle ja parantavat ihon suojaavia ominaisuuksia. Myös varttuneempi iho voi olla kaunis ja hyväkuntoinen, kun sitä hoitaa oikeanlaisilla tuotteilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kotimainen LV on kehittänyt ikääntyvälle iholle hellävaraisen tuotesarjan, joka auttaa palauttamaan alhaisemman pH:n ikääntyvälle iholle. Sarja sisältää viisi hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Tuotteiden alhainen pH tukee ihon luontaista pH-tasoa ja auttaa pitämään ihon pH:n alhaisena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joukko suomalaisia kokeili LV 55+ -ihonhoitotuotteita: Kaikki testiryhmään kuuluneet olivat tyytyväisiä LV 55+ -tuotteisiin.

”Käsivoide sai ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.”

”Perusvoide on erinomainen tuote kuivalle iholle! Tuntuu iholla ihanalta.”

”Hoitoöljy jättää ihon ihanan pehmeäksi ja terveen ja nuoremman näköiseksi.”

”Iho pehmeni huomattavasti eikä syyhynnyt kuivuudesta, kun otin pesunesteen käyttöön.”

Osallistu arvontaan ja voita upea LV 55+ -tuotepaketti!

Arvonta on päättynyt.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken kymmenen LV 55+ -tuotepakettia. Yksi paketti sisältää seuraavat LV 55+ -sarjan tuotteet: perusvoide, ihoöljy, käsivoide, pesuneste ja kasvovoide. 

Lue arvonnan säännöt täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla