Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Vanhetessa iho muuttuu kuivaksi ja ohueksi. Yksi syy tähän on se, että ihon pH nousee. Siksi ikääntyvää ihoa kannattaa tuotteilla, jotka palauttavat pH:n takaisin alhaiselle tasolle.

Iän myötä iho ohenee, ja sen kyky sitoa kosteutta heikkenee. Samalla ihoa suojaavan hydrolipidikalvon pH nousee, ja myös ihon puolustuskyky heikkenee.

Vesi- ja saippuapesu nostavat ihon pH:ta. Nuorella ihmisellä ihon pH palautuu nopeasti takaisin happamaksi, mutta iäkkäämmällä henkilöllä palautuminen voi kestää jopa useita päiviä.

Tutkimusten mukaan alhaisen pH:n tuotteet normalisoivat ikääntyneen ihon pH:n takaisin alhaiselle tasolle ja parantavat ihon suojaavia ominaisuuksia. Myös varttuneempi iho voi olla kaunis ja hyväkuntoinen, kun sitä hoitaa oikeanlaisilla tuotteilla.

Kotimainen LV on kehittänyt ikääntyvälle iholle hellävaraisen tuotesarjan, joka auttaa palauttamaan alhaisemman pH:n ikääntyvälle iholle. Sarja sisältää viisi hajusteetonta ja väriaineetonta tuotetta kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Tuotteiden alhainen pH tukee ihon luontaista pH-tasoa ja auttaa pitämään ihon pH:n alhaisena.

Joukko suomalaisia kokeili LV 55+ -ihonhoitotuotteita: Kaikki testiryhmään kuuluneet olivat tyytyväisiä LV 55+ -tuotteisiin.

”Käsivoide sai ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.”

”Perusvoide on erinomainen tuote kuivalle iholle! Tuntuu iholla ihanalta.”

”Hoitoöljy jättää ihon ihanan pehmeäksi ja terveen ja nuoremman näköiseksi.”

”Iho pehmeni huomattavasti eikä syyhynnyt kuivuudesta, kun otin pesunesteen käyttöön.”

Osallistu arvontaan ja voita upea LV 55+ -tuotepaketti!

Arvonta on päättynyt.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken kymmenen LV 55+ -tuotepakettia. Yksi paketti sisältää seuraavat LV 55+ -sarjan tuotteet: perusvoide, ihoöljy, käsivoide, pesuneste ja kasvovoide. 

Lue arvonnan säännöt täältä.

Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Berner (Hitsaajankatu 22-24, 00810 Helsinki), jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää LV 55+ -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/ian-myota-n....

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely 

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 18.9. - 5.10.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/ian-myota-n... olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on kymmenen LV 55+ -tuotapakettia. Yksi paketti sisältää seuraavat LV 55+ -sarjan tuotteet: perusvoide, ihoöljy, käsivoide, pesuneste ja kasvovoide. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan viikolla 41 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. 

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Takaisin arvontaan >>