Kaupallinen yhteistyö

KK-keittiön kevään kolmannen kokkausillan teemana on suomalainen suviruoka.

Kokkauskurssi järjestetään maanantaina 30. toukokuuta kello 16-20 Helsingin Ruoholahdessa. Iltaa isännöi Valio ja kurssilla käytetään raaka-aineena Valio Kiehu™ maitojuomaa. 
 
Mukaan pääsee kahdeksan KK-keittiöläistä, ja he saavat kokkauskurssilta mukaansa myös Valion tuotepaketin. Kokkauskurssille osallistuminen on ilmaista. Osallistujat arvotaan tiistaina 24. toukokuuta.

Helppo keittää, vaikea polttaa

Kokkauskurssin teemana on suomalainen suviruoka. Kurssilla käytetään pääraaka-aineena Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka kestää kuumentamista tavallista maitoa paremmin.
 
Kokkausillan aikana tutustutaan maitojuomaan tarkemmin ja osallistujat saavat vinkkejä ja reseptejä siitä, mihin kaikkeen maitojuoma sopii. 

Katso videolta lisää maitojuomasta:

 
Jätä sähköpostiosoitteesi ja olet mukana arvonnassa. Sähköpostiosoitetta ei käytetä markkinointitarkoitukseen.

Jos et kuulu vielä KK-keittiöön, voit liittyä ruokaklubiin tilaamalla uutiskirjeen.

Kyllä, haluan mukaan Kiehun kokkauskurssille!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla