Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan sekä viihtymään muiden Kodin kuvalehden ystävien seurassa!

Voit osallistua keskusteluihin joko anonyyminä vierailijana tai omalla nimimerkillä, mikä vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Kun kirjaudut sivustolle rekisteröidyttyäsi, tulee nimimerkkisi automaattisesti kaikkien kirjoittamiesi viestien yhteyteen. Rekisteröityneenä voit myös kirjoittaa anonyymisti.

Noudatathan kirjoittaessasi hyviä nettitapoja ja lakia. Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen on ehdottomasti kielletty. Asialliseen keskusteluun ei myöskään kuulu toisten haukkuminen, asiaton kielenkäyttö, asiattomat linkit, viestien monistaminen eikä tarkoituksellinen loukkaaminen. Netissä ISOJEN KIRJAIMIEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi - älä huuda turhaan. Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi, älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Toimituksella on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tekijänoikeudet
Sanoma Magazines Finland Oy:llä on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleenjulkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon käyttäjän palvelun kautta keskustelupalstoille tai kommentointeihin lähettämää tai välittämää aineistoa Sanoma Magazines Finlandin liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa.

Kodin kuvalehti saattaa esimerkiksi poimia otteita keskusteluista, kommenteista tai saamastaan palautteesta ja julkaista niitä lehdessä tai verkkosivustolla.

Kirjoittamalla keskustelualueelle sitoudut Sanoma Magazines Finlandin käyttöehtoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla