Kurpitsakekkerit, nojatuolimatka Georgiaan ja tietoa siitä, miten piirrät terapeuttisen sukupuun. Nyt Kodin Kuvalehdessä.

Nuoria pidetään niskuroivina työntekijöinä. He sanelevat omat ehtonsa, saattavat irtisanoutua tekstiviestillä, eivätkä ole uskollisia yhdelle työnantajalle. Annoimme neljän asiantuntijan ja neljän nuoren kertoa, mitä mieltä he itse ovat nykytilanteesta.

Koti-sivuilla pääset tutustumaan Mikkelissä asuvien Hämäläisten uskomattomaan mosaiikkipuutarhaan. Idean mielikuvitukselliseen pihaansa he saivat Antonio Gaudin töistä lomamatkalla Barcelonassa. Kerromme myös, millä pihatöillä joudut nyt kevään kasvukauden alkamista.

Mistä tunnistaa vaatteen laadun? Oppaanamme toimii Gloria-lehtiperheen perustaja Riitta Lindegren. Kurkistamme myös pomojen meikkipusseihin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lemmikin omistajat tietävät, miten hyvin oma lemmikki vaistoaa omat tunnetilat. Kolme eläinihmistä kertoo suhteestaan lemmikkiinsä, hevoseen, kissoihin ja koiriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muista myös runsaat ruokasivumme. Annamme ohjeet itämaiseen illalliseen ja julkaisemme parhaat kurpitsaohjeet. Nautitaan!

Kodin Kuvalehti on Facebookissa! Liity faniksemme!

Sisältö jatkuu mainoksen alla