4 annosta

4 tomaattia
2 punaista paprikaa
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
tuoreita basilikanoksia
muutama kalamataoliivi
paprikajauhetta
oreganoa
oliiviöljyä
150 g graviera-juustoa

---

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Laita uuni kuumenemaan 240 asteeseen.

2. Viipaloi tomaatit. Halkaise paprikat, poista niistä siemenet ja suikaloi. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja purista valkosipulinkynnet.

3. Levitä kasvikset pieniin, öljyttyihin vuokiin kerroksittain siten, että joka kerroksen väliin tulee basilikaa, oliiveja ja mausteita. Levitä päällimmäisen kerroksen päälle oliiviöljyä ja reilusti raastettua juustoa.

4. Peitä vuoat foliolla ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Teksti ja kuva Lina Tegman, käännös Kiia Renko

Sisältö jatkuu mainoksen alla