Avokadoista saat nopeasti raikkaan ja näyttävän pikkuruuan. Tarjoa katkarapuja pursuilevat veneet alkuruokana tai välipalana. 

Katkaravuilla täytetyt avokadot

6 kpl, 15 min

3 kypsää avokadoa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

limetin mehua

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täyte

2 dl pakastekatkarapuja

2 tomaattia

1 ruukku tuoretta korianteria

1 rkl limetin mehua

1 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

ripaus mustapippuria rouhittuna

Tee ensin täyte: Sulata pakasteravut ja valuta ne lävikössä. Huuhdo tomaatit ja halkaise ne. Kaavi kostea hedelmäliha lusikalla pois. Kuutioi tomaatit. Hienonna korianteri leikkuulaudalla veitsellä tai saksilla juomalasissa. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Halkaise avokadot pitkittäin veitsellä. Poista kivet. Sivele leikkuupintoihin limetin mehua tummumisen estämiseksi.

Nosta avokadon puolikkaat kuorineen tarjoiluastiaan ja jaa täyte avokadojen koloihin.

Vinkki!

Täytettä voi vaihdella maun mukaan. Kokeile esimerkiksi sienisalaattia, kananmunaa tai tuorejuustosta ja yrteistä sekoitettua tahnaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla