Viikolla 46 lihansyöjä lisää kasvispizzaan kylmäsavustettua lihaa ja katkaravut menevät valkosipulin kanssa savustuspussiin.

Maanantai

 

Parsakeitto

Tiistai

 

Peruna-pekonifritata

Keskiviikko

 

Vuohenjuustopizza

Torstai

 

Valkosipuli-katkaravut

Perjantai

 

Paistettua teriyaki-tonnikalaa

Lauantai

 

Pestopossua ja uunikasviksia

Sunnuntai

 

Helppo lasagne

Jos haluat tehdä vielä ruokaisamman salaatin, lisää siihen juustopaloja.

Maanantai: uunipasta

Ruskista, keitä, sekoita ja uuniin!

 

 

Tiistai: tomaatti-fetapaistos

Tarjoa paistosta lihan tai kalan lisukkeenä.

 

 

Keskiviikko: kookos-nuudeli-lohikeitto

Kurkuma värjää keiton auringon keltaiseksi.

 

 

Torstai: italialainen leipäsalaatti

Laita salaattiin kuivahtaneet leivänjämät.

 

 

Perjantai: jauhelihalaatikko

Jauhelihalaatikolla on munakoiso-tomaattisydän.

 

 

Lauantai: lohta ja kukkakaalipyreetä

  Tarjoa lohimedaljongit pyreen ja salaatin kanssa.

 

 

Sunnuntai: japanilaiset riisilihapullat

Riisinyytin sisältä paljastuu mehukas lihapulla.

 

 

 

Sunnuntain aamupalalla maistuvat herkulliset jauhelihamuffinit.

Maanantai: perunagratiini

Keitä perunat ja ruskista jauheliha jo edellisenä iltana, niin saat nopeasti valmista töiden jälkeen.

 

 

Tiistai: Tomaattikeitto pappa al pomodoro

Tomaattikeitto lämmittää kylminä syyspäivinä.

 

 

Keskiviikko: bataatti-lohilaatikko

Bataatti ja lohi, toimiva yhdistelmä!

 

 

Torstai: savukalapasta

Kylmä savukalakastike valmistuu sillä aikaa kuin pasta kiehuu.

 

 

Perjantai: kikherne-kanacurry ja viljariisiä

Voit käyttää curryyn myös pakastepinaattia.

 

 

Lauantai: kasviskokin inkivääri-tofuvokki

Vokki on kasvissyöjän pikaruokaa.

 

 

Sunnuntai: jauhelihamuffinit

Muuntele täytettä maustetuilla tuorejuustoilla.