Viikolla 44 maustetaan lohi seesaminsiemenillä, sujautetaan pitaleivän väliin lammasta ja marinoidaan broileri nokipojan suosikkikastikkeella.

Maanantai

 

Rösti Bernois

Tiistai

 

Bibimbab

Keskiviikko

 

Kasvishöystö

Torstai

 

Lohisalaatti

Perjantai

 

Lammasburger

Lauantai

 

 

Nokipojan broileripihvit

Sunnuntai

 

Possukastike

Jos haluat tehdä vielä ruokaisamman salaatin, lisää siihen juustopaloja.

Maanantai: uunipasta

Ruskista, keitä, sekoita ja uuniin!

 

 

Tiistai: tomaatti-fetapaistos

Tarjoa paistosta lihan tai kalan lisukkeenä.

 

 

Keskiviikko: kookos-nuudeli-lohikeitto

Kurkuma värjää keiton auringon keltaiseksi.

 

 

Torstai: italialainen leipäsalaatti

Laita salaattiin kuivahtaneet leivänjämät.

 

 

Perjantai: jauhelihalaatikko

Jauhelihalaatikolla on munakoiso-tomaattisydän.

 

 

Lauantai: lohta ja kukkakaalipyreetä

  Tarjoa lohimedaljongit pyreen ja salaatin kanssa.

 

 

Sunnuntai: japanilaiset riisilihapullat

Riisinyytin sisältä paljastuu mehukas lihapulla.

 

 

 

Sunnuntain aamupalalla maistuvat herkulliset jauhelihamuffinit.

Maanantai: perunagratiini

Keitä perunat ja ruskista jauheliha jo edellisenä iltana, niin saat nopeasti valmista töiden jälkeen.

 

 

Tiistai: Tomaattikeitto pappa al pomodoro

Tomaattikeitto lämmittää kylminä syyspäivinä.

 

 

Keskiviikko: bataatti-lohilaatikko

Bataatti ja lohi, toimiva yhdistelmä!

 

 

Torstai: savukalapasta

Kylmä savukalakastike valmistuu sillä aikaa kuin pasta kiehuu.

 

 

Perjantai: kikherne-kanacurry ja viljariisiä

Voit käyttää curryyn myös pakastepinaattia.

 

 

Lauantai: kasviskokin inkivääri-tofuvokki

Vokki on kasvissyöjän pikaruokaa.

 

 

Sunnuntai: jauhelihamuffinit

Muuntele täytettä maustetuilla tuorejuustoilla.