Se voi olla suuri tai pieni, aito tai muovinen, kunhan se on tunnelmaa tuova joulukuusi. Katso lukijoidemme kuvat.

"Joulumme on aurinkoinen, joten kulta ja kimalle saavat ystäväkseen oksille lumipallonauhan. Punaiset virkatut tontut tuovat mieleen lapsuuden joulun ja antavat hipauksen perinnettä juhlaamme. "

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Meidän kuusi on tänä vuonna koristeltu kimaltelevin korkokengin, niin ikään kimaltelevin perhosin ja kaiken kruunaa suloiset pikkuiset undulaatit, ja kaikki tietenkin ihanan pinkin värisiä. Muut koristeet ovat valkoisia ja löytyy myös vähän "timanttejakin". Peri naisellinen kuusi, ja kuusen alta löytyy poikani suuresti ihaileman Tauno Palon valokuvat."
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Minun kaikkien kotieni joka jouluun on kuulunut oikea kuusi ja oikeat kynttilät. Kuvassa tämänvuotinen kuusi!"

"Tänä vuonna päätin, etten mene rämpimään loputtomalta tuntuvaan vaarin metsään, missä kaikki kuuset on liian isoja, harvoja, rumia jne. Ensi kertaa päätimme hakea kuusen joka hieman maksaa, mutta on taatusti kaunis. Oli 2-vuotiaalle pojallekin elämys päästä kuusenhakuretkelle helppokulkuiseen metsään. Selvisimme puolen tunnin kierroksella Sirolan TreeFarmilla Kiikoisissa. Itse sai valita ja kaataa tahtomansa kuusen, eikä hinta huimannut päätä. Mahtava ajatus tilan omistajilta järjestää tälläinen kuusisafari, siitä kaunein kiitos heille."

"Pikkukuusi luo eteisessä loistettaan."

"Muovikuusi on helppohoitoinen eikä karista neulasia."

"Meillä joulukuusen koristelun hoitaa pääsääntöisesti kaksi poikaamme, 6- ja vajaa 3-vuotiaat. Odottavat sitä oikein innolla ja tänä vuonna lopputulos on tämä, äidin pienellä avustuksella."

"Poika ja mies kävivät anopin metsästä etsimässä kuusen. Pojan kengät ja sukat kastuivat, joka muistetaan ikuisesti - olihan kuusi kaunis! Kuusi kärryteltiin kaksi viikkoa sitten ja se roikkui varastossa alassuin. Sunnuntaina se pääsi Olli-isovaarin tekemään kuusenjalkaan ja oli kovasti ylpeä koristeistaan, joita vuosien varrella on lapsi tehnyt ja muutama ostettukin. Kuusen latvaa koristaa edesmenneen mummin enkeli-koriste."

"Serbiankuusessa on kaunis väri, tuuheat piikit, jotka eivät putoile. Kuusenkoristeet ovat vuosien varrelta ja useimpiin niistä liittyy jokin tarina. Mikään valokuva ei anna oikeutta sille, miltä kuusi livenä näyttää."

"Äiti ja isä toivat joulukukan asemasta meille minikuusen, joka koristeltiin pipari- ja omenakoristein."

"Kuusi on koristeltu perinteisesti. Pari uutta koristetta on tullut matkamuistoina mukaan."

"Sain tällaisen muovikuusen vuosia sitten. Huomasin kuinka häpläinen tällainen tapa on minulle. En enää käytä minkäänlaista joulukuusta. Enkä leivo pipareita, tai syö niitä."

"Olen näin joulun aikaan aina tuomassa valoa olohuoneen pieneen nurkkaukseen ja joulupukki vartoo onko "lapset" kilttejä."
 

"Joulukuusi koristeltuna aaton aattona."

Omatuote-tuotepaketit arvonnassa voittivat:

Taina Heiniluoma, Lavia
Johanna Vierula, Lempäälä
Marika Kulju, Pyhäsalmi 

Sisältö jatkuu mainoksen alla