Äänestä lehden parasta mallia ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa Suuren Käsityön toimituksen tekemän Lämmintä langasta -kirjan. Kirjassa on ohjeita neuleasusteisiin, jotka sopivat niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Arvomme 5 kpl 29 € arvoista kirjapalkintoa. Marraskuun lehden kaikki mallit näet tästä jutusta.

Lokakuun lehden parasta mallia äänestäneiden kesken arvotut ponchot voittivat Sari Jauhiainen Riihimäeltä, Riitta Ranne Noormarkusta ja Helena Sevander Oulusta. Onnea voittajille!

Yhteystiedot

Osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista.
Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Onko joulumielesi jo koholla vai vasta heräilemässä? Vai voisitko jättää väliin koko hössötyksen? Testi paljastaa, millaisissa joulutunnelmissa olet!

 

Tie sydämeen käy vatsan kautta! Nyt kysymme: Mikä on sinun hurmausruokasi? Se, jota kokkasit anopillesi ensi kertaa tavatessa. Tai mitä lapsesi pyytää kerta kerran jälkeen uudestaan.

Hurmausruoka voi olla mitä vaan. Pääasia, että sitä syödessä on lämmin olo ja ruoka on sellainen, josta juuri sinut muistetaan.

Kerro meille ruuan tarina ja resepti siinä muodossa, miten sen muistat. Kokkaamme Kodin Kuvalehteen lukijoiden hurmausruuat uusiksi ja kerromme tarinat ruokien takana. Osallistu ja täytä tietosi.

Voita ruokakirja

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme ruokakirjan Kape 24 H – Kari Aihisen parhaat reseptit. Arvonta suoritetaan torstaina 14. joulukuuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.