KK etsii koiranpentua kansikuvauksiin joulukuun alussa.

Etsintä on päättynyt. Kiitos osallistuneille!

Onko koiranpentusi maailman suloisin? Jaksaako se näyttää halattavalta jopa kaksi minuuttia yhteen menoon? Haluatko tarjota sille ja itsellesi unohtumattoman päivän? KK etsii koiranpentua kansikuvauksiin keskiviikkona 9. joulukuuta. Kuvaukset kestävät pari tuntia, ja ne pitää tehdä aamuyhdeksän ja iltapäiväviiden välillä.

Kuvaukset järjestetään Helsingissä osoitteessa Porkkalankatu 20. KK korvaa koiran ja yhden omistajan matkakulut edullisinta vaihtoehtoa käyttäen, mutta ei maksa mahdollista yöpymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tästä sähköpostilla koiranpentusi kuva ja tiedot sen rodusta, iästä, nimestä ja asuinpaikkakunnasta viimeistään 23. marraskuuta kello 22. Kerro myös, mikä koirassasi on ihaninta. Liitä viestiin myös puhelinnumerosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toimitus valitsee kuvauksellisimman pennun kansikuvaan ja tekee finalisteista jutun nettiin. Kaikkien osallistuneiden kesken KK arpoo kolmen kirjan paketin.


Arvonnan voittaja saa nämä kirjat: Testaa koirasi älykkyysosamäärä, Koira joka kävi coffee shopissa ja Kernaasti, Jeeves.

Heidi-t

Mihin osoitteeseen voi laittaa sähköpostia? En saa tuon linkin kautta laitettua.

Hei Lup, lukijaäänestyksessä voitti berninpaimenkoiran pentu Alma, joka komeilee KK:n numero 2/2016 kannessa. Lehti ilmestyi viime viikolla 21.1. Kiitos kaikille kuvia lähettäneille ja pentua äänestäneille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla