Avovaimostani on tullut 90 kiloa painava tankki. Karkkipusseja on joka paikassa. Mitä voin tehdä?

Tapasin avovaimoni parikymppisenä, ja muutimme nopeasti yhteen. Hän oli hoikka ja kaunis. Kymmenen vuotta on kulunut, ja hänen haltijatarmainen olemuksensa on muisto vain.

Mihin se nainen katosi? Karkkipusseihin, suklaapatukoihin ja irtokarkkeihin. Avovaimostani on tullut 90 kiloa painava tankki. Olen yrittänyt varovasti puhua, ettei pitäisi syödä niin paljon karkkia. Hän loukkaantuu. Eikä mikään auta. Hän on kuin alkoholisti, jolla on karkkipusseja joka paikassa, kotona ja töissä.

Rakastan edelleen avovaimoani, siitä ei ole kysymys. Mutta haluaisin, että hän olisi edelleen myös hyvännäköinen. Hävettää kulkea kaupungilla naisen kanssa, jolla läskit pursuavat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kirjoitan tänne palstalle, koska tätä lukevat niin monet naiset, ja kysyn, mitä voin tehdä. En halua mitään normivastausta, että jos oikeasti rakastaan, niin silloin ei välitä, miltä toinen näyttää. Rakkaus ei muuta sitä asiaa, että toivoisin avovaimoni olevan timmimmässä kunnossa. Sitä naisetkin toivovat miehiltään. Ja ovathan läskit myös terveyskysymys. Ei kenenkään terveys kestä tuollaista ylipainoa määrättömästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makeaa elämää

 


Takaisin lukijakirjeisiin pääset TÄSTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla