Käly olettaa asioita ja kertoo niitä suvulle totena. Kaikissa tapauksissa veljen vaimo on syypää.

Olen joutunut ongelmiin mieheni siskon vuoksi. Meillä on mieheni kanssa takana kahdeksan vuotta parisuhdetta. Muuten meillä menee hyvin, mutta mieheni isosisko tuottaa hankaluutta. Hän on naimaton viisikymppinen nainen, jolla on vahva tarve kontrolloida kaikkea ja kaikkia.

Mieheni vanhemmat ovat menneet viime vuosina yhä huonompaan kuntoon, ja mieheni on joutunut hoitamaan heidän asioitaan siskonsa kanssa. Mieheni on vahva ja itsenäinen mies, jolla on omat näkemykset, eikä hän suostu siskonsa määräilyihin. Nyt on selvinnyt, että sisko puhuu ympäri sukua, että minä pomotan hänen veljensä kautta ja määrään mieheni suulla, miten heidän vanhempiensa asiat tulee järjestää.

Puheissa ei ole mitään totta, ja olen todella loukkaantunut kuultuani siitä mieheni sukulaiselta. Minut on mustamaalattu suvun silmissä. Asumme eri paikkakunnalla kuin valtaosa mieheni suvusta, ja olemme heidän kanssaan aika vähän tekemisissä. Sukulaisilla ei siksi ole kovin paljon mahdollisuuksia luoda minusta omaa kuvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kälyni olettaa asioita, luulee oletuksiaan tosiasioiksi ja kertoo niitä suvulle totena. Kaikkia hänen puheitaan yhdistää se, että minä olen syypää. Milloin olen järjestämässsä vanhempia vanhainkotiin, milloin olen viemässä kaatopaikalle heidän perintöhuonekalujaan, milloin olen vaatimassa vanhempien omakotitaloon remonttia tarkoituksena omia se meille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen loukkaantunut ja harmissani tästä. En halua enää lähteä mieheni suvun juhliin, koska minusta on levitetty sinne niin rumaa kuvaa. Onko tässä mitään tehtävissä muuta kuin niellä asiat ja ottaa etäisyyttä sekä kälystä että koko heidän suvustaan?

Musta lammas

Huom. Kun kommentoit kirjettä, laitathan itsellesi nimimerkin, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla