Mies odottaa vaimon täyttävän hänen elämänsä tyhjyyden.

Mieheni jäi eläkkeelle viime syksynä. Hän odotti vapautta viimeiset työssäolovuodet ja uskoi nauttivansa siitä täysin rinnoin. Toisin kävi.

Mies, jolla ei elämässään ole ollut muita harrastuksia kuin työ, on joutunut henkisesti tyhjän päälle. Hänen päivänsä kuluvat telkkaria katsoessa, lukiessa, siivotessa ja kaupassa käydessä. Meillä on yksi lapsi, joka elää sinkkuelämää, eikä lähiaikoina vaikuta olevan tulossa edes lapsenlapsia, joita mies voisi ryhtyä hoitamaan.

Nyt mies odottaa minun täyttävän hänen elämänsä tyhjyyden. Kotiin tultua en saa hetken rauhaa. En ehdi välipalaa haukata, kun hän on kimpussani, puhuu koko ajan ja ehdottaa menoa sinne tai tänne, elokuviin tai lenkille tai minne milloinkin. Lisäksi hän päivät levättyään haluaa hyvin usein seksiä, mikä minulla taas ei työpäivän jälkeen ole ollenkaan päällimmäisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tilanne on mennyt siihen, että minua ahdistaa usein ajatus kotiin menosta töiden jälkeen. Olen yrittänyt ehdotella miehelle harrastuksia, mutta hän ei halua tehdä mitään ilman minua. Minä taas haluan edes pienen siivun omaa elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies hoitaa kyllä kotihommat. Hänen eläkkeelle jäätyä en ole käynyt kertaakaan ruokakaupassa enkä siivonnut. Mutta se on laiha lohtu kokonaisuudessa. Mikä neuvoksi, ennen kuin päädymme pattitilanteeseen?

Räjähdysvaara

Vierailija

Nelikymppisen silmin kuulostaa ihanalta, kaupassa käyty, kotityöt tehty. Lähtisin todella mielelläni työpäivän jälkeen mieheni kanssa leffaan tai harrastaisin seksiä kun lapsetkaan eivät ole häiritsemässä. Ihminen ei osaa arvostaa sitä mitä itsellä on?

Iines Ankka

Tuolta juuri miehestäni ihan varmasti tuntui silloin kun itse olin äitiyslomalla ja TÄYNNÄ mielipiteitä, keskustelunaiheita ja aikuisseuran kaipuuta hänen tullessaan töistä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla