Olen miehenä ihmetellyt, miksi varsinkin omanikäiseni, keski-ikäiset naiset kunnostautuvat miestensä haukkumisessa ja yleisessä valittamisessa.

Miksi naiset haukkuvat miehiään seurassa? Naisia ei tunnu edes haittaavan se, että oma mies, haukkumisen kohde, on paikalla. Munattomuutta meiltä miehiltä osoittaa se, että usein mies vain istuu hiljaa maahan katsellen kuin piesty koira.

Suunpieksäjät ovat usein koulutettujakin naisia. Mutta muiden seurassa alkaa haukunta ikään kuin julkisella piiskaamisella haettaisiin kanssasisarten suosiota tai hyväksyntää. Ulkoisesti naiset ovat hyvin toimeen tulevia ja itsestään huolta pitäviä.

Minun silmin heidän miehissäänkään ei ole vikaa. Olen todennut, että miehet ovat usein jopa vaimojaan huumorintajuisempia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Julkisesti ladattu täyslaidallinen oman miehen vikoja paljastaen tuntuu inhottavalta kuunnella. Tulee vaivaantunut olo. Vaikea on kantaakaan ottaa, varsinkaan jos ei ole omassa kotona. Isäntänä kotonaan voi laittaa pisteen puheille ja kääntää keskustelun uusille urille. Vieraana joutuu vain kuuntelemaan ja myötähäpeämään kanssaveljen pieksäntää. Miehenä kysynkin, mikä teitä vaivaa naiset?

Myötähäpeää

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Takaisin lukijakirjeisiin pääset TÄSTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla