Omaishoitajana toimiminen herätti halun löytää elämänkumppanin.

Olen 50-vuotias heteromies. En ole koskaan seurustellut. Ainoat naiset, jotka olen tuntenut, ovat äitini ja siskoni. Minulla ei ole perheenjäsenten lisäksi muita ystäviä.

Olen viihtynyt yksin ja nauttinut vapaudesta. Sitten olin omaishoitajana äidilleni monta vuotta, ja ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin, että elämälläni on joku tarkoitus. Olen iloinen ja kiitollinen, että sain kokea auttamisen iloa. Vaikka äiti oli vanha, hän oli virkeä ja täynnä elämäniloa. Hän ei koskaan valittanut,vaan kaikki päivät olivat hyviä.

Viime vuonna äiti kuoli.Tunnen itseni yksinäiseksi ja surulliseksi. Kaipaan rakkautta. Media lupaa meille rahaa, rakkautta ja seksiä, mutta mistä niitä löytää? Rahaa minulla on juuri sen verran, että tulen toimeen. Muuta rakkautta en ole kokenut kuin äidinrakkautta. Seksiä en saa, sillä en tunne ketään, enkä halua harrastaa yhden illan suhteita.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Haluaisin tavata naisen,jolla olisi samanlaista kokemusta: on ollut omaishoitaja, menettänyt läheisen tai ei ole koskaan seurustellut. Toivoisin myös, että hän rakastaisi klassista musiikkia kuten minäkin. Missä voisin hänet tavata?

Kiitollinen elämästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huom. Kun kommentoit kirjettä, laitathan itsellesi nimimerkin, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla