Ovatko naiset unohtaneet tasa-arvon?

Miehet ovat omaksuneet tasa-arvon jo aikaa sitten. Naiset sen sijaan käyttäytyvät miehiä kohtaan yhä sovinistisemmin, ja kanssasisaret pitävät sitä aivan oikeutettuna.

Naistenlehden juttu siitä, miten kasvattaa miestä kuin koiraa, ei herätä minkäänlaista myrskyä. Mikä kohu nousisi, jos mies kirjoittaisi jutun ”Näin kasvatan vaimoani kuin koiraa”? Kun yksi johtaja heitti julkisuudessa sentapaista vitsiä, tuli potkut. Naiset sen kun porskuttavat, tuli suusta mitä tahansa miestä halveksivaa ja mitätöivää.

Naiset ovat onnistuneet luomaan manipulaatioilmaston, jossa miehet ovat aina syyllisiä: jos nainen lyö, kysytään, mitä se mies teki, kun naisen piti oikein lyödä sitä. Vaikka mies on fyysisesti vahvempi, hän ei voi puolustautua aggressiivista naista vastaan. Ainoa tapa selvitä ilman syytteitä on lähteä karkuun. Jos joutuu puolustautuakseen ottamaan tukevan otteen naisen käsivarresta ja siihen jää mustelma, mies saa syytteen pahoinpitelystä. Kukaan ei usko, että nainen kävi päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Huoltajuuskysymyksissä nainen on aina ensisijainen huoltaja. Sosiaaliviranomaiset ovat naisia, ja he ovat naisten puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen töissä naisvoittoisella sosiaalialalla. Kuulen päivittäin, miten naiset puhuvat sekä omista miehistään että miehistä yleensä. He eivät edes häpeä kielenkäyttöään ja asenteitaan. Kukaan mies ei nyky-Suomessa lausuisi naisista sellaisia ajatuksia, mitä naiset laukovat miehistä.

Olen monta kertaa ihmetellyt, miten niin sovinistiset naiset yleensä selviävät parisuhteessaan. Onneksi en juuri näe työkavereideni miehiä. Ilmeeni paljastaisi minut takuuvarmasti.

Ilmastonmuutos pelottaa

Huom! Kun kommentoit kirjettä, laitathan itsellesi nimimerkin, kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla