Tajunnan ja maailmankuvani räjäyttävä kirja. Olen ikuisesti kiitollinen- niin kirjan kirjoittajalle, kuin Erika Eiffelillekin siitä, että he ovat antaneet äänen OS-ihmisille.

Kirja on lämminhenkinen, sen rivien välistä huokuu ymmärrys, rakkaus ja hyväksyntä. Kuten Erika kirjassa sanoo, "On opittava elämään välittämättä ihmisistä, jotka tuomitsevat asiat tietämättä taustoja, on opittava tarttumaan mahdollisuuksiin ja seuraamaan sydämensä ääntä."
-- Seksuaalisuus on voimavara ja poikkeuksellinen seksuaalisuus on poikkkeuksellinen voimavara. Jos uskaltaa antaa rakkauden kuljettaa elämää eteenpäin, voi päästä pidemmälle, kuin uskookaan. Jos taas haluaa tuhlata voimavarojaan toisten kyttäämiseen, arvostelemiseen ja tuomitsemiseen, saa lopulta kulkea yksin." Tätä ajatusta olen kuljettanut mukanani siitä lähtien, kun tartuin kirjaan ensimmäisen kerran. Toivon kovasti, että kirja saisi jatkoa jokin päivä. Löydän helposti myös itseni kirjan riveiltä ja on helpottavaa saada kokemus siitä, ettei ole maailmankuvansa kanssa yksin.

Kommentit (0)