Kolme sähkömiestä kertoo, mikä heitä nauratti viimeksi. Mikä sinua on naurattanut töissä?

Hei sähkömies, mikä nauratti viimeksi?

”Kaksi asentajaa yritti työntää johdotuksia seinän sisällä oleviin asennusputkiin. Kun johdot eivät menneet läpi, toinen yritti katsoa, mikä tukoksen aiheutti. Sillä aikaa toinen meni tutkimaan putken toista päätä ja kokeili puhaltaa sen auki. Putken tukkineet pölyt lehahtivat toisessa päässä kurkkineen asentajan silmille. Sivusta seuranneena sain makeat naurut.”
Vili Kupiainen, Sähkö Vili Oy, Huhmari

”Tukholman-reissulla sähkömiesporukka meni lelukauppaan tuliaisten ostoon. Lattialla liikkui elävän näköinen rotta, ja eräs porukasta säikähti ja polki sen hengiltä. Rotan paristot tulivat esiin ja myyjä kutsui poliisin. Uhkasivat laskuttaa sähkörotan ja laittaa kaverin putkaan. Mutta sähkömiehinä tinattiin rotta kuntoon ja saatiin kaveri vapaaksi. Tämä on aina naurattanut.”
Pekka Wiik, Sähkö-Wiik Oy, Karkkila

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Tuttu hammaslääkäri oli muuttamassa ja pyysi purkutöihin. Varmistin vielä aamulla, että hän on lomalla. Sain työt juuri valmiiksi, kun hammaslääkäri soitti, että laittaisinko kaiken takaisin. Hänelle oli tulossa maajoukkueen ampumahiihtäjiä tarkastukseen ennen isoja kisoja. Sain kaiken takaisin juuri ennen kuin potilaat saapuivat. ”
Pertti Tikka, Sähköpalvelu Pertti Tikka, Sastamala

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös, mikä kotisiivoojaa ja rehtoria nauratti viimeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla