Mikä on mielestäsi Kodin Kuvalehden numeron 13/2022 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et?

Arvomme osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl 100 euron arvoisia etukoodeja NOSH vaateostoksille. NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaamme kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten vaatteet. NOSH-vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla. Suomessa suunnitellut vaatteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti Euroopassa tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa.

NOSH ostoksia voit tehdä helposti NOSH edustajalta tai NOSH verkkokaupasta

Vastaa 5.7. mennessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja yhteenvetoina. Avoimia palautteita saatetaan nostaa lehteen annetulla nimimerkillä. Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen ja ne poistetaan järjestelmästä 6kk sisällä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla hyväksyt tietojen käsittelyn sekä arvonnan säännöt.

 

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Luontoretkeilijä

Eräoppaan vinkit metsäretkelle on lehden paras juttu, koska harrastan vaimoni kanssa luontoretkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla