Mikä on mielestäsi Kodin Kuvalehden numeron 2/2022 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et?

Äänestäneiden kesken arvomme Elizabeth Ardenin Eight Hour -tuotteita. Kevyesti hajustettu monitoimivoide, Eight Hour Cream, rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Voide sopii myös huulille. Eight Hour All-Over Miracle Oil hoitaa ja kosteuttaa vartaloa, kasvoja ja hiuksia. Eight Hour Nighttime Miracle Moisturizer kosteuttaa, suojaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti yön aikana.

Yhden palkinnon arvo on 136 euroa. Arvomme kolme palkintoa. Vastaa 25.1. mennessä.

Palkinnon arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 25.1.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Kyselyn vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja yhteenvetoina. Avoimia palautteita saatetaan nostaa lehteen annetulla nimimerkillä. Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen ja ne poistetaan järjestelmästä 6kk sisällä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumalla hyväksyt tietojen käsittelyn sekä arvonnan säännöt.

Yhteystiedot

Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Tasu

Nimimerkki Jaanuska KK2, osuit naulan kantaan. Minäkin luen tätä lehteä ei niin trendikkäällä kierrätyssohvalla ja sisustus on mitä sattuu, hirsiseinää on, ja lisäksi nokeentunut leivinuuni.  Itse vähän ahdistun kun katselen aika värittömiä, ja luonnottoman siistejä koteja lehden sivuilla. Samaa ruokaa syön yleensä koko viikon, eikä ruokakaappini sisällä erikoismausteita ja tuoreyrttejä. Kesäisin minulla tosin on kasvimaa. Jokainen elää tavallaan, tämä on minun tapani ja olen siitä onnellinen. Olisipa mukava jos tällaisiakin koteja kuvattaisiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla