Mikä on Kodin Kuvalehden numero 14/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mikä on paras juttu KK:ssa numero 14/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken kotimaisia Kiilto-kodinhoitotuotteita koko kodin puhtaanapitoon. Arvomme 12 palkintopakettia, yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa.

Vastausaika päättyy 29.7.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Teija Kälkäinen

Äänestä KK:n numero 14/15 parasta juttua

Ainutlaatuiset oli tämän lehden kiinnostavin juttu. Monta erilaista naista ja sitä miten he ovat oppineet hyväksymään itsensä. Samalla tuli itselle keinoja käydä omia "vikoja"läpi. Lehdessä oli monia muitakin luettavia mielenkiintoisia tarinoita muiden elämistä ja siitä kuinka ovat selviytyneet ongelmien yli. Ullan ja Robertin tarina sai väristykset aikaan.
Lue kommentti

Mikä on Kodin Kuvalehden numero 20/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mitkä ovat kolme parasta juttua KK:ssa numero 20/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken Pomarin nilkkureita. Vedenpitävät Pomar Gore-Tex -nauhavetoketjunilkkurit pitävät jalat kuivina ja pitopohja ehkäisee liukastumista. Kengissä on irrotettava, muotoiltu pohjallinen ja huopavuorit. Arvomme neljä palkintoa, yhden palkinnon arvo on 149 euroa.

Vastausaika päättyy 28.10.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numero 19/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mitkä ovat kolme parasta juttua KK:ssa numero 19/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken Essien tuotteita. Yksi tuotepaketti sisältää neljä värilakkaa, kaksi hoitolakkaa ja kynsilakanpoistoaineen. Arvomme viisi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 100 euroa.

Vastausaika päättyy 14.10.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.