Kun olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit nyt perustaa oman keskusteluryhmän.

Tekeekö mielesi jutella muiden teinien vanhempien kanssa, mutta et löydä sopivaa paikkaa? Vai haluaisitko löytää muita aksolotleista, afrikankukkien virkkauksesta tai glögileivonnaisista? Haluaisitko purkaa mieltäsi iäkkään vanhemman hoitoon liittyvistä pulmista tai vaikka siitä, mitä tapahtuu eläkkeellesi kotiäitivuosien jälkeen?

Nyt voit perustaa oman keskusteluryhmän KK:n saitille!

Toimi näin:

Rekisteröidy, tai jos jo olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään saitille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mene sivulle Ryhmät. (Sen löydät muuten myös hampurilaiskonista avautuvasta sivunavigaatiosta.)

Luo ryhmä. Anna ryhmällesi nimi ja kirjoita siitä lyhyt kuvaus Leipäteksti-laatikkoon. Ne näkyvät Ryhmät-sivun listauksessa. Voit myös ladata ryhmällesi kuvan.

Valitse, onko ryhmäsi avoin vai suljettu.  Avoimeen ryhmään voi liittyä kuka tahansa ja sen keskustelut näkyvät kaikille saitilla. Suljetun ryhmän jäsenet valitset itse hakemusten perusteella, ja suljetun ryhmän keskustelut näkyvät vain ryhmäläisille. Muista klikata kommentointi avoimeksi!

Tallenna. Ryhmäsi on nyt luotu. Aloita keskustelu klikkaamalla Ryhmän keskustelunaihe -linkkiä. Voit muokata ryhmän nimeä ja muita ominaisuuksia myöhemmin Muokkaa-valikosta. Ylläpitäjänä pääset myös lisäämään ryhmään jäseniä.

Voit hakea ryhmien jäseneksi Ryhmät-etusivulla. Ryhmän ylläpitäjä päättää, hyväksyykö hän sinut.

Kodin Kuvalehti pidättää itsellään oikeuden poistaa rasistiset tai muuten loukkaavat keskusteluryhmät. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla