Kun olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit nyt perustaa oman keskusteluryhmän.

Tekeekö mielesi jutella muiden teinien vanhempien kanssa, mutta et löydä sopivaa paikkaa? Vai haluaisitko löytää muita aksolotleista, afrikankukkien virkkauksesta tai glögileivonnaisista? Haluaisitko purkaa mieltäsi iäkkään vanhemman hoitoon liittyvistä pulmista tai vaikka siitä, mitä tapahtuu eläkkeellesi kotiäitivuosien jälkeen?

Nyt voit perustaa oman keskusteluryhmän KK:n saitille!

Toimi näin:

Rekisteröidy, tai jos jo olet rekisteröitynyt, kirjaudu sisään saitille.

Mene sivulle Ryhmät. (Sen löydät muuten myös hampurilaiskonista avautuvasta sivunavigaatiosta.)

Luo ryhmä. Anna ryhmällesi nimi ja kirjoita siitä lyhyt kuvaus Leipäteksti-laatikkoon. Ne näkyvät Ryhmät-sivun listauksessa. Voit myös ladata ryhmällesi kuvan.

Valitse, onko ryhmäsi avoin vai suljettu.  Avoimeen ryhmään voi liittyä kuka tahansa ja sen keskustelut näkyvät kaikille saitilla. Suljetun ryhmän jäsenet valitset itse hakemusten perusteella, ja suljetun ryhmän keskustelut näkyvät vain ryhmäläisille. Muista klikata kommentointi avoimeksi!

Tallenna. Ryhmäsi on nyt luotu. Aloita keskustelu klikkaamalla Ryhmän keskustelunaihe -linkkiä. Voit muokata ryhmän nimeä ja muita ominaisuuksia myöhemmin Muokkaa-valikosta. Ylläpitäjänä pääset myös lisäämään ryhmään jäseniä.

Voit hakea ryhmien jäseneksi Ryhmät-etusivulla. Ryhmän ylläpitäjä päättää, hyväksyykö hän sinut.

Kodin Kuvalehti pidättää itsellään oikeuden poistaa rasistiset tai muuten loukkaavat keskusteluryhmät. 

 

Tytär uhkaa, että jos en hoida lapsenlasta, niin en saa nähdä häntä lainkaan.

Miten menettelisitte tilanteessani? Tyttäreni on jo usean vuoden ajan ollut alle kouluikäisen lapsen yksinhuoltaja. Hänen työnsä on vuorotyötä, ja minä osallistun lapsen hoitoon parhaani mukaan. Lyhennän lapsen pitkää hoitopäivää illasta tai autan, kun on aikainen aamulähtö.

Minulla ja tyttärelläni on jostain syystä nykyisin viileät välit. En pääse lähelle häntä enkä saa kysellä yhtään hänen yksityiselämästään saati neuvoa mitään. Jos tyttärestä tuntuu, että puutun hänen elämäänsä, saan melkoista ryöpytystä. Tytär kyllä arvostelee minua ja tekemisiäni surutta.

Olen yleensä ollut aina valmis hoitoavuksi, mutta voimieni mukaan. Tavallaan tytär ymmärtää sen, mutta kuitenkin hän uhkaa, että jos en hoida, niin en saa sitten edes nähdä lasta.

Olen pahoilla mielin, etten saa tyttäreltäni enää rakastavaa lämpöä. Minun rakkauteni häntä kohtaan ei ole muuttunut eikä häviä koskaan. Miksi eksyimme toisistamme?

Puun ja kuoren välissä

Jos saisit valita joulupöytääsi vain yhden ruoan, mikä se olisi? Kerro oma jouluruokasuosikkisi!

Klikkaa omaa jouluruokasuosikkiasi allaolevista kuvista. Listalla ovat mukana vain joulupöydän suolaiset herkut, leivonnaisia ei tällä kertaa voi äänestää.

Jos oma jouluruokasuosikkisi puuttuu listalta, kerro siitä jutun lopussa olevassa laatikossa.

Jouluruokien kuvat: Piia Arnould, Anna Huovinen, Teppo Johansson, Emma Karasjoki, Jukka Lehtinen, Ulla-Maija Lähteenmäki, Panu Pälviä, Sami Repo, Elvi Rista, Seppo Solmela ja Timo Viljakainen.