Riitta Perälän kasvissyöjällekin sopiva, nopea ja herkullinen inkivääri-tofuvokki on muhkeana mauista.

Helsinkiläinen Riitta Perälä pääsi jyvälle kasviruuasta, kun hän sukelsi mausteiden maailmaan. Hänen mukaansa juju on rohkeassa maustamisessa.

"Me olemme tottuneet siihe, että maku tulee voista, suolasta ja kermasta. Siitä ajatuksesta pitää päästä irti, kun laittaa kasvisruokaa. Niiden sijaan voi käyttää maustekastikkeita, yrttejä, siemeniä ja erilaisia juahemausteita", hän sanoo.

"Vokki on kasvissyöjän pikaruokaa."

Katso Riitan helpon ja nopean inkivääri-tofuvokin ohje TÄÄLTÄ.

Riitan ruokaohjeita löydät blogeista antonanton.fi/blogi ja mindo.fi/blogi.

Riitta Perälän haastattelun Kasviskokki kaikilla mausteilla löydät Kodin Kuvalehdestä 3/2013.