Suppilovahveron paras satokausi on nyt syys-lokakuussa, mutta niitä voi kerätä vielä lumen altakin syötäväksi. Kokeile maukkaita suppilovahvero-ohjeita.

Sienikeitto lämmittää syksyn viileillä säillä. Voit tehdä keiton myös kuivatuista sienistä.
Uunikuhataskujen kanssa tarjoillaan kermaista suppilovahverokastiketta. Kastikkeeseen sopivat myös kantarellit.
Suppilovahverot piristävät perunavuokaa.
Tuttu sienirisotto saa uuden säväyksen keltaisesta syyskurpitsasta ja salviasta.
Iltateen kanssa maistuvat rukiiset sienikukkoset.

Muita Kodin Kuvalehden sienireseptejä:
Suppispizzat
Sieniwaldorf
Mustatorvisienikastike
Siianmäti-metsasienitoast
Kasviskaalikääryleet
Italialainen sienirisotto
Hieno sienikeitto
Grillatut sienipihvit