Nimpparisankareille tarjotaan ihanaa, makeaa suklaamoussea, joka on maustettu reilusti lakoilla.

Lakka-suklaamousse

noin 4 annosta

100 g taloussuklaata
1 keltuainen
3 dl kuohukermaa
1 dl lakkoja
1/2 dl tomusokeria
1 rkl lakkalikööriä

Koristeluun
1 dl kuohukermaa
raastettua taloussuklaata
kokonaisia lakkoja

1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrossa ja lisää jäähtyneeseen seokseen keltuainen.
2. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää sekaan survotut, sokerilla maustetut lakat ja likööri.
3. Yhdistä seokset, vatkaa vielä nopeasti ja jaa annosmaljoihin.
4. Pane peitettynä viileään ja tarjoa seuraavana päivänä kermavaahdolla, suklaarouheella ja lakoilla koristeltuna.