Noin 1 ½ litraa

2 l (1 kg) vadelmia
2 l (1 kg) mansikoita
2 l (1 kg) punaisia viinimarjoja
1 dl vettä
1 ¼ kg hillosokeria

---


Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Perkaa marjat ja huuhtele vain, jos se on välttämätöntä. Pane marjat teräskattilaan ja lisää vesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Kuumenna marjat hitaasti ja kun höyryä alkaa nousta, lisää sokeri varovasti sekoittaen marjojen joukkoon.

3. Kuumenna hitaasti ja anna marjojen kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Ravistele kattilaa välillä.

4. Nosta kattila levyltä ja poista pinnalta vaahto. Kaada hillo puhtaisiin kuumiin purkkeihin piri pintaan ja sulje purkit heti puhtailla kansilla.

5. Säilytä kylmässä. Tarjoa paahtoleipien, lettujen, pannukakkujen, vohveleiden, uunijuuston ja jäätelön kanssa. Käytä hilloa myös kakkujen ja torttujen täytteenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla