Sipaise leivän päälle makua itse tehdyllä tahnalla. Kokeile, mikä erilaisista tahnaohjeistamme on sinun makusuosikkisi.

Itse tehdyt tahnat tuovat ilahduttavaa vaihtelua voileipäpöytään. Tahnat ovat paitsi maukkaita myös nopeita ja helppoja tehdä. Parhaimmillaan tahnat ovat tuoreelta leivältä nautiskeltuina.

Kikhernetahna

Kikhernetahna saa lisämakua valkosipulista, fetajuustosta ja pinjansiemenistä.

Kikhernetahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Savulohitahna

Kylmäsavulohitahna on klassinen makunautinto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Savulohitahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Fetatahna

Fetatahna syntyy keittämällä ja se saa kevyttä poltetta vihreästä chilistä.

Fetatahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Munakoisotahna

Munakoisosta ja oliiviöljystä syntyy pehmeä tahna.

Munakoisotahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Avokado-wasabitahna

Avokado-wasabutahna sopii erityisen hyvin tarjoiltavaksi graavilohen kanssa.

Avokado-wasabitahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Vuohenjuusto-dijontahna

Pehmeä vuohenjuusto ja dijonsinappi sopivat mainiosti yhteen.

Vuohenjuusto-dijontahanan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Hummustahna

Syyrialainen hummustahna saa kikherneiden ja chilijauheen lisäksi makua kuminasta ja paprikajauheesta.

Hummustahnan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla