Mikä kesäkuun lehden malleista miellytti sinua eniten? Kerro ja osallistu arvontaan!

Äänestä lehden parasta mallia ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa Lankavan lankoja. Palkinto sisältää neljä vapaavalintaista kerää kuvan langoista.

Arvomme viisi 70 euron arvoista palkintoa. Kesäkuun lehden kaikki mallit näet tästä jutusta.

Toukokuun parasta mallia äänestäneiden kesken arvotut Novitan lankapaketit voittivat Kirsi Hakkarainen Heinävaarasta, Merja Tuulikki Hyry Kuivaniemeltä, Agda Kalliola Jyväskylästä, Hannele Lepola Akaasta, Sari Veikkola Tuurista, Kati Sefedini Turusta, Tuija Mellanen Rajamäeltä ja Katja Kettunen Oulusta. Onnea voittajille!

 

Yhteystiedot

Osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista.
Haluan saada tarjouksia tuotteista ja palveluista, uutuuksista ja kilpailuista Sanoma Aikakauslehdiltä ja Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Salsahelmat  ovat kesän hitti. Tee ihana mekko yhdistämällä kaksi vanhaa leninkiä. Säästyt myös monen pitkän käänteen ompelulta. 

Kirppiksillä roikkuvia mekkoja kannattaa katsoa uusin silmin. Jos malli ei miellytä sellaisenaan, helman kankaista saa paljon iloa rimpsujen materiaalina. Röyhelöt ovat nyt muotia!

Kierrätyskankaiden etsiminen on lisäksi hauskaa ja niistä ompelu ekologista.

Yllä olevalla videolla muodin ja puvustuksen opiskelija Inga Alden näyttää, kuinka kätevästi kahdesta vanhasta mekosta syntyy trenkikäs röyhelömekko.

Katso myös, kuinka Inga tuunasi kirppismekosta uuden henkselimekon ja vanhasta tunikasta kesätopin.

Olat paljastava toppi on nopea tehdä, kun hyödynnät siihen vanhaa tunikaa. 

Muodin ja puvustuksen opiskelija Inga Alden kertoo videosarjassa, kuinka kirppislöydöistä tuunataan trendikkäitä vaatteita. 

Yllä olevalla videolla vanhasta tunikasta syntyy trendikäs kesätoppi.

Katso myös, kuinka kukkaleningistä tulee henkselimekko.