Oletko sinä 250 euron lahjakortin voittaja? 

Arvomme Kodin Kuvalehden tilaajien kesken neljä 250 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Kannattaa siis pitää tilaus voimassa!

Sinun ei tarvitse tehdä mitään – tilaajana olet automaattisesti arvonnassa mukana. Lahjakortti on voimassa vuoden koko Suomessa S-ryhmän ketjukaupoissa.

Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kodin Kuvalehden talvi 2023 -arvonnan säännöt:


Sanoma Media Finland Oy/Kodin Kuvalehti järjestää helmi-maaliskuussa 2023 arvonnan, jossa arvotaan 4 kappaletta S-ryhmän 250 €:n arvoista lahjakorttia. Voittajat arvotaan 31.3.2023 kaikkien Kodin Kuvalehden voimassa olevien tilausten kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

S-ryhmän lahjakortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kodin Kuvalehden tilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Arvontaan ei voi osallistua niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla