KK:n kestotilaajat näkevät Rakkaudesta minuun -näytelmän muita edullisemmin 7. marraskuuta. 

Kodin Kuvalehden kestotilaajaat pääsevät lauantaina 7. marraskuuta Lahden kaupunginteatteriin katsomaan Rakkaudesta minuun -näytelmän kaksi yhden hinnalla. Näytelmä alkaa kello 19.

Anna Krogeruksen kirjoittaman näytelmän keskushenkilö on kymmenvuotias Sylvia, joka rakastaa koiria, jäätelöä ja pingviinejä. Perheen kulissit ovat kunnossa, mutta Sylvian äidin ja isän avioliitto rakoilee. Yläkerran uusi naapuri, ympäristöaktiivi Saana ja hänen koiransa sotkeutuvat Jalovaarojen perhe-elämään perusteellisesti. Anna Krogerus on saanut tekstistään Arvostelijoiden liiton Kritiikin kannukset -palkinnon.

KK:n kestotilaajat saavat kaksi lippua yhden peruslipun hinnalla 28 e (normaalihinta 56 euroa). Lippuja on rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 29.10. saakka. 

Lisäetu! Ilmainen käsiohjelmavahtimestarilta lippua näyttämällä.

Varaa lippusi Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi tai teatterin lippumyymälästä (osoite Kirkkokatu 14, Lahti). Lippumyymälä on avoinna ti–pe klo 11–17. Puhelinvaraukset 0600 30 5757 (1,53 e /min + pvm).

Lue lisää esityksestä ja katso traileri tästä linkistä.

Tilaa lehti tästä linkistä.

 

 

Kodin Kuvalehden tilaajana pääset nyt teatteriristeilylle etuhintaan. Toimi nopeasti!

Uusi iloinen teatteri nousee Viking Gracen lavalle musiikki-ilottelullaan 101 lasissa. Laivarevyyssä nähdään viime kevään ilottelun parhaita paloja laivamiljööseen sovitettuna.

Ajankohtaisiin kysymyksiin hersyvällä huumorilla tarraavan ilottelun tähtinä nähdään estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, musikaalilavoilla ympäri Suomea kansaa ihastuttanut, Jean S. -yhtyeen uunituore laulusolisti Nina Tapio sekä televisiosta ja elokuvista tuttu Panu Vauhkonen. Menossa on mukana myös Suomen paras bilebändi Jean S.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen teatteriristeilyn Turusta etuhintaan alkaen 44 euroa (normaalihinta 94 euroa kahden hengen hytissä). Hintaan sisältyvät vuorokauden risteily kahden hengen inside-hytissä, paikkavaraus musiikkiteatteriin sekä Viking Gracen herkkulautanen ja lasillinen kuohuvaa tai alkoholitonta virvoketta esityksen aikana.

Etu on voimassa UIT:n esitysten ajan 22.1.-2.2.2018 ja varattavissa 15.12.2017 asti.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Pääset tekemään varauksen tästä linkistä.

Kaivattu Kodin Kuvalehden seinäkalenteri tulee tilaajille jälleen lehden mukana. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja hyviä reseptejä!

Vuoden 2018 kalenterimerkinnät on nyt turvattu, sillä Kodin Kuvalehden tilaajat saavat 14. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä tilaajalahjana kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018.

Kätevä kalenteri on tällä kertaa leivonta-aiheinen. Joka kuukauden sivulla on ajankohtainen resepti, jolla leivot suolaista ja makeaa, piirakoita, sämpylöitä, pullia, kakkuja, keksejä ja suklaaherkkuja. Kalenterista löydät lisäksi leipurin muistilistan, jota voi käyttää esimerkiksi desilitrojen muuttamiseen grammoiksi ja toisinpäin.

Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille. Myös Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty kalenteriin.

Jos et vielä ole tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Tee tilauksesi viimeistään 20.11., niin ehdit varmasti saada kätevän seinäkalenterin.