Lähde Karibian-risteilylle upealla Costa Deliziosa -aluksella. KK:n tilaajana matkustat muita edullisemmin.

Karibian all inclusive -risteily 15.2–26.2.2016

Karibian-risteilyllä vietät päivät upeilla paratiisisaarilla. Costa Deliziosa -laivalla nautit loistoristeilijän korkeatasoisista palveluista. Käytössäsi ovat laivan aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, porealtaat ja allasbaarit, Samsara-kylpylän thalassoterapia-altaat, saunat ja hyvin varustettu kuntokeskus, 4 tasokasta ravintolaa, 11 baaria ja kahvilaa, kasino, disko, Grand Prix -simulaattori, Play Station -alue, elokuvateatteri sekä teatteri, jossa näet kansainvälisiä show-esityksiä. 

1. päivä: Fort Lauderdale, Florida

2. päivä: Nassau, Bahamas

Nykyään Bahamalla ei enää näe merirosvoja, sillä kaupunki on maan talouselämän ja kulttuurin keskus. Saaren kaupunkien ja rantakylien pastellinsävyiset, koristeelliset rakennukset henkivät siirtomaa-aikaa.

3. päivä: Merellä

4. päivä: Amber Cove, Dominikaaninen tasavalta

Vuoristoisen maan rinteitä komistavat vehreä trooppinen kasvillisuus ja solisevat vesiputoukset. Maisemat muistuttavat paratiisia hiekkarantoineen ja auringonlaskuineen.

5. päivä: Ocho Rios, Jamaika

Reggae-musiikki raikaa ja rennonletkeän svengi tuntuu ytimissä asti. Ocho Rios on keskellä sademetsän peittämiä vuoria ja kullanhohtoisia hiekkarantoja. Alueen ehdoton nähtävyys on kuuluisa vesiputous Dunn’s River Falls.

6. päivä: Grand Cayman, Caymansaaret

Karibianmeren tunnetuin veroparatiisi on tunnettu myös valkoisista hiekkarannoistaan. Saarella voi myös snorklata piikkirauskuja tarkkaillen tai loikoilla upeilla rannoilla.

7. päivä: Merellä

8. päivä: Isla Roatan, Honduras

Lämmin ja kirkas merivesi, kilpikonnat, värikkäät kalat ja koralliriutat tarjoavat loistavat puitteet uintiin ja snorklaukseen.

9. päivä: Costa Maya, Meksiko

Rantaparatiisissa voi viettää leppoisan päivän auringonoton ja sukelluksen parissa tai lähteä tutustumaan Maya-kulttuurin keskukseen­ Chacchobenin raunio­alueelle. Maya-kulttuuri kukoisti täällä sademetsän keskellä 250-luvulta aina 900-luvulle saakka.­

10. päivä: Merellä

11. päivä: Fort Lauderdale, Florida

Halukkaat voivat osallistua Miamin-retkelle.

Matkan hinta on 2295 e / hlö (norm. 2 395 e, lukijaetu 100 e)

Hinta sisältää:
● Reittilennot Helsinki–Miami–Helsinki
● Kuljetukset lentokentältä satamaan
● 10 yön risteily kahden hengen sisähytissä
● Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iItapäiväkahvi ja illallinen
● Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
● Verot, satamamaksut ja tarjoilupalkkiot
● Loistoristeilijän ohjelmatarjonnan
● Suomalaisen asiantuntija­oppaan palvelut laivalla ja vierailukohteissa sekä kohdeluennot meripäivinä
● Lisämaksusta: Suomenkieliset retket kohteissa. Ikkunahytti (+200 e/hlö) ja parvekehytti (+300 e/hlö). 

Hinnat ja lukijaetu ovat voimassa 28.8.2015 asti. Paikkoja on rajoitetusti.  

Lisätiedot ja varaukset: Loistoristeilyt. Lähetä sähköpostia tästä tästä tai soita (ma–pe klo 9–17) numeroon 010 231 6550.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 

Tilaa KK tästä linkistä.

Kodin Kuvalehden tilaajana pääset nyt teatteriristeilylle etuhintaan. Toimi nopeasti!

Uusi iloinen teatteri nousee Viking Gracen lavalle musiikki-ilottelullaan 101 lasissa. Laivarevyyssä nähdään viime kevään ilottelun parhaita paloja laivamiljööseen sovitettuna.

Ajankohtaisiin kysymyksiin hersyvällä huumorilla tarraavan ilottelun tähtinä nähdään estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, musikaalilavoilla ympäri Suomea kansaa ihastuttanut, Jean S. -yhtyeen uunituore laulusolisti Nina Tapio sekä televisiosta ja elokuvista tuttu Panu Vauhkonen. Menossa on mukana myös Suomen paras bilebändi Jean S.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen teatteriristeilyn Turusta etuhintaan alkaen 44 euroa (normaalihinta 94 euroa kahden hengen hytissä). Hintaan sisältyvät vuorokauden risteily kahden hengen inside-hytissä, paikkavaraus musiikkiteatteriin sekä Viking Gracen herkkulautanen ja lasillinen kuohuvaa tai alkoholitonta virvoketta esityksen aikana.

Etu on voimassa UIT:n esitysten ajan 22.1.-2.2.2018 ja varattavissa 15.12.2017 asti.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Pääset tekemään varauksen tästä linkistä.

Kaivattu Kodin Kuvalehden seinäkalenteri tulee tilaajille jälleen lehden mukana. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja hyviä reseptejä!

Vuoden 2018 kalenterimerkinnät on nyt turvattu, sillä Kodin Kuvalehden tilaajat saavat 14. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä tilaajalahjana kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018.

Kätevä kalenteri on tällä kertaa leivonta-aiheinen. Joka kuukauden sivulla on ajankohtainen resepti, jolla leivot suolaista ja makeaa, piirakoita, sämpylöitä, pullia, kakkuja, keksejä ja suklaaherkkuja. Kalenterista löydät lisäksi leipurin muistilistan, jota voi käyttää esimerkiksi desilitrojen muuttamiseen grammoiksi ja toisinpäin.

Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille. Myös Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty kalenteriin.

Jos et vielä ole tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Tee tilauksesi viimeistään 20.11., niin ehdit varmasti saada kätevän seinäkalenterin.