Lähde upealle risteilylle huhtikuussa! KK:n tilaajana matkustat muita edullisemmin.

Välimeren all inclusive -risteily Costa Fascinosa -aluksella 2.–9.4.2016. Kestotilaajan etu 100 euroa!

Loistoristeilijä Costa Fascinosan risteilyllä tutustut upeisiin kohteisiin Italiassa ja Espanjassa ja nautit loistoristeilijän palveluista. Laivalla käytössäsi ovat muun muassa uima-altaat, kylpylä ja kuntokeskus, 5 ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, kasino, disko ja teatterin kansainväliset show't, 4D-elokuvateatteri sekä Play Station World -alue. 

Hinta sisältää tämän

• reittilennot Helsinki-Italia-Helsinki 

• kuljetukset lentokentältä satamaan 

• 7 yön risteily kahden hengen sisäkannen hytissä 

• kaikki ateriat laivalla - aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen 

• virvoitus– ja alkoholijuomat laivalla 

• verot, satamamaksut ja tarjoilupalkkiot 

• loistoristeilijän viihdepalvelut 

 

RISTEILYOHJELMA

Lauantai: Savona, Italia klo 17

Sunnuntai: Barcelona, Espanja (klo 14.30-20.30)

Maanantai: Valencia, Espanja (klo 9-20)

Tiistai: Palma de Mallorca, Espanja (klo 8-18)

Keskiviikko: Merellä

Torstai: Palermo, Sisilia (klo 9-18)

Perjantai: Napoli, Italia (klo 7.30-13.30)

Lauantai: Savona, Italia klo 9

 

Kestotilaajan edut 

• Maksuttomat opastetut kävelyt Barcelonassa, Valenciassa, Mallorcalla ja Palermossa. Kaupunkikävelyn aikana asiantuntijaopas Satu Somero esittelee keskustan päänähtävyydet ja ostoskadut. 

Retki Pompein arkeologisille kaivauksille, kesto noin 4 tuntia (arvo noin 60 euroa). Muinainen Pompein kaupunki hautautui laavan alle Vesuvius-tulivuoren purkauduttua vuonna 79. Arkeologiset kaivaukset ovat paljastaneet korvaamattomia taideteoksia ja esineitä hämmästyttävän edistyksellisestä kaupungista. Kierros alkaa Porta Marinan muinaiselta portilta ja jatkuu Forumille, joka oli aikansa politiikan ja kaupan pääkeskus. Tämän jälkeen jatkamme Via dell’Abbondanza pitkin, joka on täynnä muinaisia koteja ja kauppoja. Pääsemme ihastelemaan muinaisia Caccian ja Faunon taloja sekä kylpylää. Kierrokseen kuuluu myös vierailu kuuluisaan kameekorutehtaaseen. 

• Matkan hinta kestotilaajalle on 1295 euroa / henkilö (normaali hinta 1395 euroa). Ikkunahytti +100 e / hlö  ja parvekehytti + 200 e / hlö. 

Kestotilaajaetu on voimassa 30.10.2015 asti. 

 

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

Loistoristeilyt, puhelin 010 231 6550  (ma-pe klo 9-17) ja sähköposti myynti@loistoristeilyt.fi 

Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises. 

 

Tilaa lehti tästä linkistä.

 

Kodin Kuvalehden tilaajana pääset nyt teatteriristeilylle etuhintaan. Toimi nopeasti!

Uusi iloinen teatteri nousee Viking Gracen lavalle musiikki-ilottelullaan 101 lasissa. Laivarevyyssä nähdään viime kevään ilottelun parhaita paloja laivamiljööseen sovitettuna.

Ajankohtaisiin kysymyksiin hersyvällä huumorilla tarraavan ilottelun tähtinä nähdään estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, musikaalilavoilla ympäri Suomea kansaa ihastuttanut, Jean S. -yhtyeen uunituore laulusolisti Nina Tapio sekä televisiosta ja elokuvista tuttu Panu Vauhkonen. Menossa on mukana myös Suomen paras bilebändi Jean S.

Kodin Kuvalehti tarjoaa tilaajilleen teatteriristeilyn Turusta etuhintaan alkaen 44 euroa (normaalihinta 94 euroa kahden hengen hytissä). Hintaan sisältyvät vuorokauden risteily kahden hengen inside-hytissä, paikkavaraus musiikkiteatteriin sekä Viking Gracen herkkulautanen ja lasillinen kuohuvaa tai alkoholitonta virvoketta esityksen aikana.

Etu on voimassa UIT:n esitysten ajan 22.1.-2.2.2018 ja varattavissa 15.12.2017 asti.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Pääset tekemään varauksen tästä linkistä.

Kaivattu Kodin Kuvalehden seinäkalenteri tulee tilaajille jälleen lehden mukana. Koko vuodeksi riittää kaunista katsottavaa ja hyviä reseptejä!

Vuoden 2018 kalenterimerkinnät on nyt turvattu, sillä Kodin Kuvalehden tilaajat saavat 14. joulukuuta ilmestyvän lehden numero 24 välissä tilaajalahjana kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018.

Kätevä kalenteri on tällä kertaa leivonta-aiheinen. Joka kuukauden sivulla on ajankohtainen resepti, jolla leivot suolaista ja makeaa, piirakoita, sämpylöitä, pullia, kakkuja, keksejä ja suklaaherkkuja. Kalenterista löydät lisäksi leipurin muistilistan, jota voi käyttää esimerkiksi desilitrojen muuttamiseen grammoiksi ja toisinpäin.

Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille. Myös Kodin Kuvalehden ilmestymispäivät on merkitty kalenteriin.

Jos et vielä ole tilaaja, tilaa lehti tästä linkistä. Tee tilauksesi viimeistään 20.11., niin ehdit varmasti saada kätevän seinäkalenterin.