En kestä! Ensin BB, sitten CC ja nyt jo DD-voide! Mitä se on? Dynamiittiako?

Nyt taas ahdistaa. Naamarasvojen ja ihmeseerumeiden nimet ovat kehittyneet hirviömäisiksi. Kaupassa pitää ikänäkösilmillä tihrustaa englanninkielisiä litanioita: Bi-Sérum Intensif Anti-Soif Skin Best Instant Correcting Youth-Protecting Concentrate... Ei ihme, että Riitta ­(nimeä ei muutettu) käytti pari viikkoa mikrokuorinta-ainetta päivävoiteena.

Moni ei ehtinyt puristaa edes BB-voide­tuubia loppuun sitä seuranneesta CC-voiteesta puhumattakaan, ja nyt mark­kinoille on jo tupsahtanut  DD-voide.

Mitä se deedee sitten on? Kaksinkertainen annos D-vitamiinia? Vai daily dynamite, siis päivittäistä dynamiittia?

Vähän sinne päin. DD tulee sanoista ­Dynamic Do All (dynaaminen duunaaja), Diamond Definition (timanttinen täsmä) tai Daily Defense (päivittäinen puolustus).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Periaatteessa DD-tuubissa on ihan samaa voidetta kuin kosteus- ja meikki­voiteen yhdistävässä BB:ssä ja aurinkokertoimen sisältävässä CC:ssä, mutta valaisevan puuterin kera. Sen avulla DD kuulemma palauttaa loisteen talven harmauttamaan naamaan.

Mitä pidemmälle aakkosissa edetään, ­sitä enemmän vaikutuksia on odotettavissa. Mitä seuraavaksi? Varmasti ainakin EE eli vaikka Extreme Energy (valtavasti virtaa). Ja ehkä kosmetiikan täyttä toivetta -tunnustus: FF eli Full Fantasy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla