KC Professionals: Four Reasons Black Edition. Fiber Mousse, 200 ml, 14,90 e, Foamy Blow Booster, 200 ml, 14,90 e, ja Finishing Spray, 300 ml, 14,90 e.
KC Professionals: Four Reasons Black Edition. Fiber Mousse, 200 ml, 14,90 e, Foamy Blow Booster, 200 ml, 14,90 e, ja Finishing Spray, 300 ml, 14,90 e.

Kolme KC Professionalin hiustuotetta tekivät kaikkensa saadakseen hiuksista kuohkeat. Ainakin ne onnistuivat tuntumaan jännältä.

Lupaus:

Fiber Mousse on kuituvaahto, joka antaa joustavaa tukea, jäntevyyttä ja runsautta. Se sisältää kuituja, jotka luovat näkymättömän, tukea antavan verkoston hiuksiin jättäen hiukset luonnollisen liikkuviksi. 

Foamy Blow Booster antaa jämäkkää tukea. Hiuksissa vaahtoutuva suihke on erikoismuotoillun suuttimen ansiosta helppo suihkuttaa täsmällisesti haluttuun kohtaan tai käyttää yksityiskohtien muotoiluun.

Finishing Spray on provitamiini B5:tä sisältävä vahva viimeistelysuihke, joka antaa pitkäkestoisen pidon kampaukseen. Nopeasti kuivuva koostumus, joka harjautuu helposti pois jäämiä jättämättä.

Kokeilu: 

Hiukseni ovat paksut, mutta kaipaisin niihin kuohkeutta. Lähes tasapitkään malliin sitä on vaikea saada ilman, että hiukset näyttävät tuotteiden vuoksi helposti likaiselta. 

Halusin kokeilla jotain uutta ja tehokasta hiustuotetta. Jospa kerrankin onnistuisin löytämään tehokkaan ja itselleni sopivan?

Tältä se tuntui:

Aloitin Fiber Mousse -kuituvaahdolla. Vaahdotin ja levitin sitä reilusti pyyhekuiviin hiuksiin. Mousse tuntui nimensä mukaisesti rakenteeltaan kuituiselta: mieleeni tuli munasokerivaahto, jota tarvitaan leivonnaisiin. Toisena päivänä huomasin, että mousse suorastaan venyy käsissä. Tämän perusteella se vaikutti ainakin tehokkaalta.

Toisella kerralla sumutin hiuksiin Foamy Blow Boosteria. Tunne oli sama kuin joskus kampaajalla: tuote tuntui päässä viileältä ja sumuttui hyvin terävästi halutuille alueille. Valkoinen vaahto jäi näkyviin hetkeksi, kunnes katosi silmissä. Mietin, mistä ilmiö on tuttu, kunnes muistin saman tapahtuvan muurahaismyrkkyä sumuttaessa. Blow Boosterissa oli jotain uutta ja tehokkaan oloista.

Finishing Spray -viimeistelysuihketta käytin sekä kuituvaahdon että suihkeen päälle. Tämäkin tuote oli tsäpäkän tuntuista, jopa kosteaa suihkutettuna. Tunsin, että hiukseni eivät ainakaan enää tee mitä ne itse haluavat.

Jääkö se käyttöön:

Kolmesta Black Edition -tuotteesta pidin eniten Foamy Blow Boosterista. Sitä voi käyttää myös pientä aluetta kohottamaan tai korostamaan. Voisin kuvitella, että ohuthiuksisempi tai lyhyemmän hiusmallin kantaja saisi tästä hyvinkin tarpeellisen tuotteen. Itselleni tuotteissa parasta oli se, että ne kaikki hillitsevät hiuksia lentämästä sähköisinä joka suuntaan. Harvakseen ostaen voisin käyttää Boosteria.

Lue tästä lisää tuotteista.

 

 

Satu Reijonen, 32, asuu Liperissä puolisonsa ja 1-, 6- ja 8-vuotiaiden lastensa kanssa. Kotiäidin rakkaimpia harrastuksia ovat lenkkeily, kuntosali ja laskettelu. ”Arkena pukeudun farkkuihin ja neuleisiin, joiden värikirjo liikkuu mustan ja harmaan välillä.”
Satu Reijonen, 32, asuu Liperissä puolisonsa ja 1-, 6- ja 8-vuotiaiden lastensa kanssa. Kotiäidin rakkaimpia harrastuksia ovat lenkkeily, kuntosali ja laskettelu. ”Arkena pukeudun farkkuihin ja neuleisiin, joiden värikirjo liikkuu mustan ja harmaan välillä.”

”Äidin univormu on usein toppapuku ja kalsarit", mietti Satu Reijonen ennen Kodin Kuvalehden muuttumisleikkiä. 

"Elän pitkälti perheemme taaperon, eskarilaisen ja koululaisen ehdoilla. Arki on täynnä toimintaa: lasten viemistä kouluun ja harrastuksiin, läksyjä ja ruuanlaittoa.

Arkena minulla ei juuri ole mahdollisuutta laittautua, mutta en sitä välttämättä kaipaakaan. Kun sitten tulee mahdollisuus meikata tai pukeutua paremmin, se tuntuu entistä ihanammalta.

Tärkeintä ihmisessä ovat sisäiset seikat, vaikka olenkin kiinnostunut kauneudesta. Muuttumisleikki oli upea mahdollisuus saada uusia ideoita ja omaa aikaa. Nyt oli hyvä tilaisuus kysyä muoti- ja kauneusvinkkejä, sillä työelämään palaaminen lähestyy.

Lapsiperheen arjessa kauniit vaatteet olisivat kuitenkin tiellä. Äidin univormu on usein toppapuku ja kalsarit.

Pidän kauniista vaatteista ja seuraan aktiivisesti muotia blogeista ja naistenlehdistä. Lapsiperheen arjessa kauniit vaatteet olisivat kuitenkin tiellä. Äidin univormu on usein toppapuku ja kalsarit.

Muuttumisleikiltä odotin ja sainkin pirteyttä. Ehkäpä se näkyy myöhemmin myös väripilkkuina vaatekaapissani."

3 vinkkiä kolmikymppiselle Sadulle

  1. "Sadun hiukset leikattiin long bob -tyyliseksi pitkäksi polkaksi. Entistä ryhdikkäämpi leikkaus kohotti hiuksia ja kirkkaampi väri raikasti koko olemusta." - Riia Koivisto, kampaaja ja meikkaaja
  2. "Kun huulet punaa hyvin, tyyli on heti tosi huoliteltu. Silloin arjen kiireissä ei tarvitse muuten meikata niin paljon." - Riia Koivisto, kampaaja ja meikkaaja
  3. "Koska Sadun tyyli on klassinen, halusin pukea hänelle rohkeasti kevään kukkivia kuoseja, liehulahkeita ja röyhelöitä. Hillitty olemus sai rempseyttä ja tyttömäisyyttä, joka sopii Sadun sädehtivään hymyyn." - Mirkka Siusluoto, muotitoimittaja

Katso kuvat Sadusta ennen ja jälkeen!


Satu seuraa muotia, mutta lapsiarjessa kauniit vaatteet olisivat enemmän tiellä.
Satu sai hiuksiin ryhdikkäämmän leikkauksen ja kasvoille raikkaan meikin.
 

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehdessä 9/2017.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Kotiäiti Sadun, 32, arkityyli raikastui muuttumisleikissä: katso upeat kuvat ennen ja jälkeen!

Jenna kirjoitti: Siis voi hyvän tähen! Miten te saatte upeista leideistä entistäkin upeampia?! Mikä ihana freesi lookki, hiukset ja vaatteet ja koko mimmi! Ja miten ihmeessä tällaiseen muuttumisleikkiin pääsee mukaan, mistä löytyy arvontakuponki?! ;) Hei nimimerkki Jenna, kiitos kivasta palautteesta! Mekin ihastelemme, miten upeita muodonmuutoksia kauneusalan ammattilaiset saavatkaan aikaan. Etsimme jatkuvasti malleja erilaisiin juttuihimme, joten täytä mielellään hakemus tästä linkistä: https...
Lue kommentti

TOIMITUKSESSA TESTATTU. Juttusarjassa KK kokeilee kosmetiikkatuotteita. Ensikertalainen keski-ikäinen testasi muhkeat paperiset perhosripset.

Tuote: 

Paperself-merkkiset paperiset irtoripsikoristeet.

Lupaus:

Paperself kertoo olevansa maailman ensimmäinen taiteellisten paperiripsien valmistaja. Yritys lanseerasi irtoripsensä Suomessa marraskuussa 2017. Niissä yhdistyy kiinalainen paperinleikkaustaide ja moderni muotoilu. Yhdestä irtoripsiparista saa ainakin kolmet piristeet leikkaamalla paperiripset osiin.

Testaus:

Keski-ikäiselle pikkujoulut ovat helposti bilevuoden kohokohta, joten niiden kunniaksi päätin kokeilla elämäni ensimmäisen kerran irtoripsiä. Enkä mitä tahansa ripsiä vaan paperisia perhosia.

En varauksettomasti välitä nykyisestä muhkeiden ripsien trendistä. Hurjimmat näkemäni uhmaavat painovoimaa ja vastaavat tuuheudeltaan hammasharjaa. Itse olen rutinoitunut pikameikkaaja mutta laiska kokeilemaan uutta. Ripsilisiä en ole kokeillut koskaan – jopa aikoinaan häissäni kieltäydyin kunniasta.

Paperself-pakkaus sisältää yhdet ruhtinaallisen kokoiset ripset. Ne eivät välttämättä sovi kerralla luomille, vaan ne voi leikata haluamaansa mittaan. Maltillisesti haaveilin yksistä, reilun sentin mittaisista paperiperhosista silmänurkkiini. Ripsiliima on hankittava erikseen.

Ensivaikutelma: huh!

Hämmästelen, miten ihmeessä pystyn kohdistamaan hentoiset paperikuviot yläluomilleni, kun rajauskynäkin töppösormissani mutkittelee. Vastoin pakkauksen ohjetta en pursottanut ripsiliimaa hentoisen irtoripsen vaan sormeni päälle, koska yliannostuksen vaara oli ilmeinen. Sipaisin sitä irtoripsen alapinnalle kuin Erikeeperiä askarrellessa. Myös asettelussa luotin sormituntumaan.

Olikohan moukan tuuria, mutta onnistuin kahdesti! Irtoripsi oli kätevää kohdistaa rajauskynän viivaan, jotta sen musta pohja ei erotu liikaa. Liiman ollessa märkää ripseä saattoi vielä tuuppia hiuksenhienosti paikoilleen, mutta sen jälkeen se kiinnittyi nopeasti ja tukevasti.

Tältä se tuntui:

Mikä iloinen yllätys: ripset eivät tuntuneet juuri miltään. Vaikka perhoset olivat omia ripsiäni paljon pidemmät, en nähnyt sivusilmällä mitään ylimääräistä tai saanut roskan tunnetta luomilleni. Edes räntäsade ei niitä hetkauttanut. Moni kehui perhosia ja hämmästeli ensikertalaisen tuuriani. Oli se ripsien ansiota tai ei, juhlat olivat hauskimmat pitkään aikaan ja tanssin varpaani muussiksi.

Jääkö käyttöön?

Rohkaistuin. Kunhan juhla on suuri tai juhlamieli riittävän korkealla, liimaan taatusti taas silmäkulmiini perhoset tai porot, sillä sellaiset jäivät paketista käyttämättä. Yhdelle käyttökerralle ei siis tule isoa hintaa.