Minä ja rakkaat pojat lenkin jälkeen :)

Pitäis varmaan vähän kertoa meidän perheestä :)

Elikkäs mä olen 27 vuotias yksinhuoltaja kahdelle pojalle.

Poyraz syntyi 01/16 ja Burak syntyi 05/17. 

Tällä hetkellä oon kotiäiti, esikoinen on 3 kertaa viikossa hoidossa, jolloin sitten mulla on aikaa kirjoitella blogia ja kattella juice plus myynti juttuja, jos kuopus nukkuu ajoissa päikkärit ! :) 

​​​​​​Olen asunut turkissa, jossa tapasin miehen , jonka kanssa menin naimisiin ja sain kaksi ihanaa lasta. Nyt tilanne on kuitenkin se että rupesin hakemaan avioeroa ja lasten yksinhuoltajuutta molempiin maihin  

Suomessa hommat sujui helpommin, mutta turkin päähän vaatii pitkää pinnaa ja odottelua! 

Asianajaja kulut ihan hirveät ja jouduin hakemaan myös lähestymiskieltoa, koska sain häneltä uhkailuja .

Me tykätään poikien kanssa ulkoilla paljon! käydään yleensä pari kertaa lenkillä ja sitte tietenkin leikkarille purkamaa viimeset energiat.

Kokkaillaan yhdessä, tai pojat napsii vieressä ruokia ja mä kokkaan :D leipomisen kanssa sama homma :D 

Meillä ois tarkotus muuttaa Tampereelle ens vuoden puolella! :) ja aloittaa uus elämä siellä, mulla työjuttuja tiedossa, joista kerron lisää kun ollaan saatu kaikki valmiiks, mut sen verran voin paljastaa että yrittäjän hommat alkaa :P

Täällä kaikki lukijat ei varmaankaan tiedä että annan Alanyassa järjestettävistä retkistä infoa , meillä oma retki sivusto. siihen menee siis aina kesäisin oma aikansa :) Mun ystävä omistaa retki liikkeen siellä ja käännän hänen puheet suomeksi ja sitten asiakkaiden puheet hänelle englanniksi ja autan varauksien kanssa :) ihanaa tekemistä koska mä tykkään tosi paljon asiakaspalvelusta. 

Mitä siis teen, kirjoitan täällä blogia, instaa päivitän kuvia päivittäin, facebookissa blogi, retki jutut , juice plus jälleenmyyntiä. ja kaikkeen tähän mulla on aikaa vaikka elänkin lasten kanssa yksin :D yleensä teen tän blogi kirjoittelun illalla kun lapset nukkumassa :) 

Multa saa sitten kysellä jos tulee kysyttävää, tai laittaa viestiä facessa tai instassa :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla