Microsementti

Mikrosementti onlakkaamaton kattaa kaksi komponentti , Mikrosementti jauhe ja Resin , sekoittamalla nämä kaksi komponenttia johtaa yhtenäinen laasti , joka voidaan liittää mihin tahansa ei- työpintaan - lattia, seinät , katto , portaat , työtasot , suihkualtaat , altaat ja Autotallit . Microcement pitäisi yhdistää pätevien asiantuntijoiden .

Mikrosementti on paras peite valintahenkilöille, jotka tarvitseerekonstruoida kotiin tai organisaatio , ilman hälinä , puhdas tai hajua . Tämä päällyste onvaikutusta sisällä desing tai tekniikan venture , sileä sävyjä varjot lasmerkittävä tilaa ja pelkästään 2-3mm paksuus .

 

Mikrosementti , koska sen korkea räätälöinnin , kuten värejä, kuvioita ja muotoja , voi ollavaihtoehto tahansa pinnoite :
 

Sisusta Pinnoite                                   
Seinät ,  Kerroksia ,  Huonekalut , Portaat , Wetrooms , Katto , Keittiö                                                                                     

Ulkopuoli Pinnoite

Altaat , Seinät , Autotallit , Terassit , Portaat ,  Lattia

Näkökohta

Mikro sementti pinnoitteet ovat perusasiat ominaisuus :spatulated ,vaikutukset , marmoroitu . Siihen sisältyy antaa sille luonnollisen ulkonäön , vuonna vaaleampaa tullaan vähäisempi kuin tummempia värejä .

Värit

Kun mahdollisuus valita 40 väripigmenttejä ,crativity ei ole rajoja . Nämä värit ovat vastustuskykyisiä UV`se säilyttävät ominaisuudet menettämättä sen ominaisuuksista .


Monenlaisia ​​Micro sementin

Microbase - Valmistelu Pinnoite

Microfine  - Seinä

Microdeck - Lattia

Microstone - ulkopuoli Lattia

Aquaciment - Altaat
 

Tämä onyksi ja jatkuva kerros , ilman liikuntasaumat koska se kykenee saavuttamaantasapaino kovuuden ja joustavuudenjalkakäytävä kyseisten ominaisuuksien kanssa.
 

Micro sementti edut

Mikro sementti onkaunis ja lakkaamaton kattaa. Se sallii takki laaja lattioiden , jakajia ja katot ilman liitoksia . Kun otetaan huomioon sen valmistumisen ja laaja valikoima sävyjä ,Microcement rohkaisee huolehtimaan ainoa laatuaan tiloja . Se on perus materiaali ylellisesti toimintaan ja korkea koristeena . Jossa Microcement lakkaamaton kerroksessa , käännyimme ehdottomasti ja erittäin kotiin, liike tai liiketoiminnan tiloja .

Tämäntyyppinen päällyste tarjoaa joitakin etuja kaikkia muita ja ulkoa pinnoitteita . Microcementhyödyt ilmetämateriaalin hakuprosessin ja myöhemminlaadunsovellettu materiaalia .

Pinnat

Voimme saavuttaavaihdenapojen taso viimeistely Mikro sementti riippuen senhetkisestä pinnalle ja asiakkaan haluamalla tavalla ilman koskaan menettämättä sen ainutlaatuiset ominaisuudet , jotka luonnehtivat sitä . Vuonnalattiat tulee suositellakiillotettu ja sileä pinta , kun taasseinä voi olla jopa maalainen vaikutus, jos ei hiekkaa niin huolellisesti . Tiiviste saadaan käyttämällä aluketta matta , satiini tai kiiltävä pinta.

Kommentit (0)

Seuraa 

Hei Alexina täällä , 
Olensisustus asiantuntija mikro sementtiä. Mikro sementti avulla takki suuri lattiat , seinät ja katot ilman liitoksia . Ansiosta viimeistely ja laaja valikoima värejä ,Microcement helpottaa ainutlaatuisten tilojen . Se on välttämätön materiaali ylellinen sisustus hankkeita ja korkea koristeluun . Kanssa Microcement jatkuva kerros , käännyimme lopullisesti ja selvästi kotiin, liike tai liiketilat . 

Blogiarkisto

2016