Kirjoitukset avainsanalla vihreä

tosi montaa eri sävyä. Vai mitä?

Jadenvihreä, lehmuksenvihreä, limenvihreä, myrkynvihreä, sammaleenvihreä, smaragdinvihreä, oliivinvihreä, vaaleanvihreä, tummanvihreä, keväänvihreä, kellanvihreä, vedenvihreä, merenvihreä. Ainakin.

Ja lisäksi on toi noin niin levänvihreä! Ainakin meillä.

Taas kävi kuin Rion olympialaisissa konsanaan. Niin vain muuttui hernerokaksi uimavesi. Tai ei se vesi vaan altaan pohja ja seinämät. Muutamassa viikossa.

Aiemmin vesi pysyi hyvänä läpi kesän ja vielä talvipakkasillakin mutsi kävi siinä pulahtamassa. Kerran vuoteen riitti harjapesu. Ennen pahimman paahteen esti saunarakennus varjollaan.

On kokeiltu levänpoistot ja varjopurjeet. Nyt huomaan huhkivani suloisena myrkynkeittäjänä altaan pohjalla pari kertaa kesässä ja silti osan aikaa allas saa olla ihan keskenään. Vihreänä.

Vettä pesuun kuluu kaivollinen eikä aina riitäkään. Matonpesu saa jälleen tuumaustuokion.

Noh, käyhän hommeli kuntosalista. Jos jotain positiivista pitää löytää. Hehe.

Jotkut näkee punaista - mä enimmäkseen vihreää. Ja jo nyt vähän arveluttaa, oliko ihan fiksua hommata tämän kesän maalauskohteen sävyksi Sage green? Salvianvihreä. Siitä sitten joskus toiste. Ehkä.

Kesän vihreyttä - eikäku vehreyttä, sinulle lukijani!

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat