Kirjoitukset avainsanalla kotityöt

Henkilökuntaaaaa! huuteli takavuosina kauppaneuvos Paukku telkkarissa.

Sama huuto on pyristellyt suustani ulos viime aikoina. Usein.

Käyn yhdessä ja samassa lounaspaikassa syömässä. Palvelutaso vaihtelee ihan päivittäin. Välillä saa eteensä maukasta välipalaa kahvin kera. Toisinaan jopa jälkkärin.

Sitten on päiviä, kun mitään ei ole. Ei mitään.

Ite pitää kahvikin keittää.

Siisteyden kanssa sama juttu. Taso on sanalla sanoen karmea. Imurin moottori on varmaan tässä paikassa jumahtanut  pelkästään käytön puutteesta.

Miksi hyvää henkilökuntaa on nykyään niin vaikea saada? Mitäh?!

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
1/2 | 

Sit kun löytyy niin lähetä meillekin! Täällä toi sama ongelma, laiskaa ja saamatonta porukkaa tuntuu olevan. Ja lisäksi henkilökunta tuntuu liikuskelevan pyjamanhousuissa. En kestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vitosluokan hurrikaani (Saffir-Simpson -asteikolla)  x 2 pyyhälsi läpi talon.

Olen halinut, pusinut, sullonut reput mukaan. Vilkutan auton kaartaessa portista ulos.

Palaan sisälle. Hän istuu hiljaisuuteen tuudittautuneena sohvalla ja keskittyy potkupalloon.

Niin just. Sitä se on. Juoksevat vihreällä nurmella. Potkivat palloa. Ja sitten juoksevat sen perässä. Aikuiset miehet. Ja niille maksetaan siitä! Ja sitä vielä seurataan ympäri maailmaa. Innoissaan!?

Alan korjata rajuilman vaurioita. Poimin legoja (onneksi duploja - isoja, helppoja löytää) ja ratakiskoja ympäri huoneita. Kaaressa lentävät muutkin lelut, kirjat, värikynät, pehmot, autot takaisin koreihinsa. Odottamaan seuraavaa rajuilmaa.

Siirryn keittiöön. Täytän pesukoneen. Tyhjennän tiskipöydän. Tyhjennän kuivauskaapin. Tyhjennän roskiksen.

Siirryn WC-tiloihin. Puhdistan lavuaarin. Vaihdan kuraiset pyyhkeet puhtaisiin. Tyhjennän roskiksen.

Paketoin yövieraiden petivaatteet säilytykseen. Palautan huoneisiin normaalin kalustuksen.

Siirryn pyykkikoreineni kellariin. Täytän pesukoneen. Pyykkikori ei tyhjene yhdellä koneellisella. Tyhjennän kuivauskaapin. Tyhjennän roskiksen.

Menen roskisteni kanssa pihalle. Matkalla poimin pihalelut omiin koreihinsa. Täytän varaston leluilla. Peitän grillin. Lukitsen kesäkeittiön. Pyyhin sadevedet pihakalusteista. Paluumatkalla poimin kotiloita pulloon. Unohdun kukkapenkin juurelle. Vedän henkeä.

Palaan sisälle. Kuninkaani seuraa televisiota hievahtamatta. Kentällä tilanne on edelleen 0-0.

Eivät saa edes yhtä maalia aikaiseksi! Juoksevat vain pallon perässä. Silti siitä maksetaan.

Kommentit (2)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015
1/2 | 

:0))). Olipa hauskaa luettavaa :0))! Sinä teit KAIKEN Tuon, kun Kuningas istui katsomassa jalkapallon EM-otteluita. - Noh. Äitini aina nalkutti ja nalkutti, kun isäni halusi katsoa urheilua. Kun olimme isäni kanssa kaksistaan mökillä, minusta oli ihan ok, että hän katsoi. Minä tein omiani. Myös duunasin, mutta nautiskelin kans. Sateella saunakamarissa lukien, aurinkoisella ilmalla ottaen mollikkaa kalliolla.

Halauksin. Ria

P.S. Tapasimme KK:n bloggaritapaamisessa 9.6. :0)

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat