Kirjoitukset avainsanalla putous

Immuniteetin on saanut työnantaja, jolla ei ole mitään tarvetta noudattaa yhteisesti sovittuja sääntöjä.

Viikkokatsauksen antaa ammattiliitto ja toteaa tyhjänpäiväisyyksiä työnantajan lakiin perustuvasta oikeudesta valita työntekijänsä. Työnantajan lakiin perustuvista ja yhteiskunnallisista velvoitteista ei puhu kukaan.

Sketsihahmoina hyörivät eduskunnan puhujapöntössä poliitikot, jotka toistelevat kuluneita hokemiaan.

Tuomion saa irtisanottu. Rikosoikeudessa syytetyllä on oikeus puolustautua ja valittaa tuomiosta. Tosielämän putouksessa ei näitä oikeuksia irtisanotulle myönnetä.

 Näytönpaikkaa ei tule, koska rekrytoijat myöntävät pohtivansa, mitä epäilyttävää irtisanotuksi joutuneen työntekijän taustassa täytyy olla.

Nehän nauraakin väärille jutuille. Työttömät. Tiesitkö, että kuluneella viikolla on vietetty ”Voihan työelämä”-viikkoa. Ahahahhaaa-aah. – Siis, olihan se vitsi?!

Kommentit (2)

EL
1/2 | 

Kiitos taas! Katsojat eli yleisö seuraa mielenkiinnolla jatkoa tosielämän putouksen. En tiennyt viikon teemaa, oli niin kiirettä työelämässä. Täytyy keskittyä ajatukseen joulun tulemisesta, ettei sekin mene ohitse huomaamatta ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat