Kirjoitukset avainsanalla Nalle

Tutut jo tietävätkin, että oon tämmöinen tuoreehko eläkeläinen. Pääsin sitten lopulta täyseläkkeelle melkein kolmekymppisenä. Aikamoinen ura. Vai mitä? Kuvittelin, että semmoista hiljaiseloa kamujen kaa Hämeen hiljaisuudessa. Nallekammarissa.

Vielä mitä!

Ennen kuin sain karvat ojennukseen, oltiin jo synttärireissulla. Tontut vain jäivät kentälle niiskuttaan, kun tämä karhu läks. Ehkä otin, ehkä en, mutta elämä on laiffii! Iski lomaromanssi. Huonostihan se päättyi, kalsean kivisydämen kannoin kotiin.

Mitään en tunnusta, mutta saatoin olla myös jäniksenä laivalla ennen paluuta takaisin Hämeen rauhaan. Nallekammarissa asuvat enää rohkelikot. On kesäisin meno semmoista siellä. 

 Vaan mitä. Sitten piti jo Suomen puolesta uhrautua, lävistyksenkin otin. Entä ite - osallistuitko muuten kuin huutamalla?! Suomi on jälleen maailmanmestari! Olipa pelit, sano! Pääsiäinen ja juhannus - tavallista menoa. Kesän vesileikkejä unohtamatta. Niin no. Nenä tipahti hetkeksi vauhdista. Mutta ei se menoa haitannut. Tällä karhulla on omalääkäri. Entä itellä? 

Kalajututkin kuuluvat kesään, vai mitä? Se karkuun päässyt, sehän se vasta oli ainakin näääääin iso! Etkö usko? Entä ite - mimmoisia saaliita oot saanut?

Kaikkea kanssa. Syksy tuli jo. Varmuuden varalta on hommattuna jo uusi matkalaukku. Tiedä, jos vaikka joskus vielä Matkaan lähden.

Terkuin Nanne, unikarhu evp

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänään on nallen päivä. Tuo teddykarhusi töihin -päivä.

Meillä suvun nallet ovat muuttaneet kaikki landelle. Onnekkaat eläkeläiset.

Nannekin, vaikka asui jo vuosia muualla, kuuluu tiiviisti joukkoon.

Oma nallukkani on vain klikkauksen päässä. <3

Missä sinun lempinallesi - tai jokin muu lyttyyn halittu pehmo - pitää majaa nykyisin?

 

 

Kommentit (0)

Vain tuulikello kolkuttelee vaimeasti. Onpa rauhallista.

Mutta kun tahmatassujen lauma seuraavan kerran saapuu, on parasta olla turvassa.

Nallekamarin vanhukset ovat jo paenneet ylätaloon, yläkertaan, ylähyllylle asti. Tänne eivät ihmispennut pääse ilman aikuisia.  Vanhukset hauraine saumoineen saavat kuunnella nurkkalautojen napsahtelua rauhassa.

Nanne, tuore eläkeläinen, ei voisi kuvitellakaan majailevansa näääääin hiljaisessa paikassa. Vähän pitää olla elämää ympärillä. Ei eläköityminen 30-vuotisen uran jälkeen heti luonnistu. Täytyy kokeilla, mikä olisi paras tapa viettää vapaa-aikaa. 

Tässä ollaan serkkupojan kanssa.

Vaan miksi tuo tuolla alhaalla mekastaa - siunattu hiljaisuus rikkoutuu.

Kommentit (0)

karhujen tehdä, mitä karhujen on tehtäväKunnes on aika unen tulla. Kroooooo-h.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat