Kirjoitukset avainsanalla tarot

Uuteen vuoteen liittyy ennustaminen. Noh. Pöytä on puhdas. Vielä.

Oon ollut laiska enkä edelleenkään osaa tulkita kortteja. Lunttaan oppaasta ja siten luen pöytää kuin piru raamattua. Lukija vain lukee, ymmärtämättä sanomaa. Vaan p...rle se etsiikin kaikkia asia- ym. virseitä. Siinäpä olisi vihtahousulle hommia mun tekstejä lukiessa. Hah.

Ladoin kortit muodostelmaan. Kohtaloni on omissa käsissäni. Näissä kätösissä – kokonainen elämä?

Väitetään, että jokainen on oman onnensa seppä. Katoava on tuokin ammattiryhmä. Ilmankos ollaan tässä jamassa. Milläs olet seppä, jos ei ole alasinta kuin ahjoakaan. Rauta on taottava, kun se on kuumaa. Mitäh? Kun ei ole sitä ahjoa, mikroonhan ei saa metallia laittaa, hei. Tinankin kielsivät. Eikä induktioliedellä sekään sulaisi.

Yleisesti ottaen pöytää – ja elämääni? – hallitsee Kuningatar. Luonteeltaan tulinen, sinisilmäinen. Kuka? Ai niin mä. Luen kortteja – voi mua hyväuskoista hölmöä.

Seuraava kortti kertoo persoonastani.  Oho. On joo mun horoskooppimerkki(kin). Voimaa ja rehellisyyttä. Taistelua reilun pelin puolesta. Seurauksista piittaamatta. Just. Leijonaemo täällä. Oletko valmis astumaan luolaan - Rrrrräääyh.

Aineelliset olot ovat paranemaan päin, väittää kortti. Kamut hei, rahapelivoittokin voisi olla tuloillaan. Kortin käänteinen merkitys olisi rahahuolet. Kenellä sellaisia olisi? Höpöhöpö. Kohta sataa – lauloi eräskin Pete. Lottovastaava, pidä peli voimassa. Oot paljon, siis todella paljon, vartijana!

Kortit 3, 5 ja 7 täytyy ohittaa. Perhe ei aina tykkää, että retostelen täällä mitä milloinkin. Varsinkaan Maisa, kun kerron postanneeni koiruuksia.

Elämä kantaa. Jaa niin mihin? Vaan jos pudotus kuiluun olikin niin pitkä, että elämä nappasi kopin juuri ennen pohjaa? Älä luovuta. Tee elämässäsi sitä, mitä oikeasti haluat. Onpa iisii.

Työhön kortti suosittelee suhtautumaan kärsivällisyydellä. Kyllä se pinnaa joskus vaatiikin. Harkintaakin kortti suosittelee. Mihinpä tästä, akkaraasu, enää lähtisi.

Voittokulkua kuin Rooman sotapäälliköillä ennustaa kortti. Optimismia, matkoja, menestystä. Ylpistyä ei silti saa. Voi että. Kyllähän työhön kaikenlaisia tavoitteita liittyy. Ehkä puhelinlinjat aukeavat ja sähkölukot rikkoutuvat. Katoprosentit pienenevät? Ehehe.

Kodinvaihtoon mua houkuttelee roteva, ahavoitunut herrahenkilö. Soturi, ystävä, rakastaja…Hetkinen. Tässä on nyt virse. Ei ole nuori. Hän. Vaan en ole tästä mihinkään lähdössä, hei. Älä uneksi. Pidemmän päälle hiekka vain hiertäisi varpaita, siellä dyyneillä. :)

Asemaani on tulossa menestystä ja kunniaa. Vaurautta. Jestas. Jos kuitenkin vain tasapainoa ja sopua sukupolvien välillä. Ja vaikka kotimuseosta pölyt pyyhkisi. Vaikka kukapa kissan hännän nostaa, ellei kissa itse.

Tulevaisuudessa ilmenee tarvetta hetken hengähdykseen. Tulee tilaisuus jättää vastoinkäymiset taakse. Seesteisyyttä. Sitäpä odotellen.

Vaan mitä tarkoittaa jälleen yksi voimakortti, jonka alulle panevaa liikettä ei mikään pysäytä? Taistelu on alkamassa. Voittoon tarvitaan rohkeutta ja älyä. Tämä on salaisuuteni. Tai siis oli. Kun se tässä nyt lipsahti. Jestas. Tässä nyt jaksaisi mihinkään sotaan lähteä. Huoh. Olenko antamassa periksi - se voi olla pahin viholliseni. Minä ite.

Hmmm. Käänteisiä merkityksiä en kyll lue. Kaikki hauska kääntyisi vain nurin. Mutta kuka kortteihin uskoo, hei!

Hehee.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hehee. Leikin paljon korteilla. Postikorteilla. Pelikorteilla. Ja taroteilla.

Väärin leikitty? Ehkä. 

Teinpä sitten kuitenkin blogin 1-vuotispäivän paikkeilla oman pöydän sille.

Hahaa. Tiedä sitt, mitä kirousta päälle sataa, kun tällai leikkii asioilla.

Silti.

Kortit kertovat näin:

Blogini syntyi ahdistuksesta. Synkistä ajatuksista. Sen tarkoitus oli jäsentää ajatuksia. Mietteitä elämästä. Pakottaa ottamaan etäisyyttä. Armahtaa. Antaa ajan hoivata toipumaan.

Nykyisellään se haastaa. Kumpaa lie enemmän? Lukijaansa? Vai sittenkin kirjoittajaansa, kai.

Nostattaa adrenaliinitasoja. Innostaa yrittämään yhä enemmän. Parempaan? Tai ylipäätään kirjoittamaan - aika kun tuntuu yht'äkkiä olevan taas kortilla.

Tulevaan pääset vain painamalla kaasua. Anna mennä! 

Niin mihin?

Sitä kortti ei suostu avaamaan mulle, ainakaan vielä. Mutta se kehottaa blogia heittäytymään suorastaan häpeämättömäksi. Kaikki on mahdollista, vaikka joskus vähän arveluttaisikin.

Pitäiskö kuitenkin vielä harkita hetki! Ehhehhe-eh.

Vai latoa uusi pöytä?

Kommentit (0)

Ei tämä nyt niin kuolemanvakavaa ole! Tuttu lausahdus.

Kyllä on vakavaa. Henkihän tässä lähtee ennemmin tai myöhemmin. Joka iikalta.

Viime kesän sadepäivän ostos oli tarotpakka.

Kerran kortti kertoi minulle vanhuuden odottavan. No hyvä. Elämää on siis vielä edessä.

Osui kerran pakan pahinkin kortti pöytään. Huh. Se kertoi, että tämän huonommin ei voi enää mennä. Pohjakosketus on tässä ja nyt! Ei kai. Pessimismirokotteen jo syntymähetkellä saaneena ajattelen, etteivät asiat niin huonosti ole – etteivätkö vielä kehnommiksi voisi mennä!

Ehkä kuitenkin hetken tunnen helpotusta, tästä siis vain ponnistus ylöspäin.  Aika näyttää.

Kerran ladoin ns. ristipöydän. Tutkin innokkaana, mitä menneisyyteni on aiemmin minulta kätkenyt. Ja mitä nykyhetkessä korttien mukaan on meneillään. Lyhyen ja pitkän aikavälin ennustekin antaa osviittaa elämänkaaresta.

Sitten elämän lopputulemaksi osui kortti, jonka yksi merkitys on ilmoittaa hautajaisista.

Tarkahko osuma. Eivätkö ne omat hautajaiset ole yleensä ne viimeiset, joihin osallistuu?

Ellen sitten kuitenkin ole saamassa ens elämässä enkelipestiä?

Jospa siihen hommaan vielä kelpaisin, vaikkei CV:ssä olekaan mainintaa enkelikoulusta. Lentolupakirja ja aiempi kokemuskin alalta puuttuu.

Muutenhan sitä onkin jo kaiken kokenut. Siinä tilassa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat