Kirjoitukset avainsanalla käsiala

Heitänpä samalla avoimen haasteen blogiyhteisön jäsenille, napatkaa kiinni, jos kiinnostaa; kirjoita sinäkin yksi postaus käsin. :)

Kommentit (7)

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015
1/7 | 

Kiitos vinkistä, otan haasteen ilomielin vastaan. Olen viimeisten kuukausien aikana harjoitellut kovasti käsinkirjoittamista. Olen huomannut, että kun kirjoittaa käsin, niin ajatukset tulevat ihan eri tavalla ulos. Kivaa viikonloppua sinulle!

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015

Joo, joku päivä minä vielä yllätän. Minullakaan ei onnistu kaunokirjoitus. Pitäähän meidän käsialoissa jotain eroja olla. Olisi tylsää, jos kaikki kirjoittaisivat samanlaisella, kaunista hallitulla käsialalla.

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015
3/7 | 

Hei! Lopultakin eilen kirjoitin postaukseni käsin. Minulle tuli sellainen ongelma vastaan, että en osannut siirtää sitä skannattua tekstiä tänne blogialustalle. Yritin eri vaihtoehtoja, mutta toimivaa tapaa en löytänyt. Kuinka sinä sait siirrettyä käsin kirjoitetun tekstisi tänne? Josko minä yrittäisin joku toinen päivä uudelleen. Mukavaa viikon alkua!

Marja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat