Kirjoitukset avainsanalla Ladyt

 

Saan sut nauramaan. Saan sut itkemään.

Oon aina kuulolla. Vaikka joskus kuvittelet, etten kuuntelisi.

Joku väittää vanhanaikaiseksi, mutta oon kyllä muodissa. Aina.

Seison tukevasti tässä. En horju. En kaadu.

Sanotaan, että rakkaus ei koreile. Olkoon niin, mutta mäpä ihan säihkyn.

Oon n-i-i-n sen arvoinen.

Oonhan kultaakin kalliimpaa!

Voit sulkea mut kaappiin. Oon silti olemassa. Aina.

Voit antaa pölyn kertyä. Saan sut silti hymyilemään.

Mutta unohtaa mua et saa!

Kun on aika, ota mut mukaan.

Kuka mä oon?

Hei, mä oon YSTÄVYYS!

 

Idea on lainattu taikka varastettu – miten vain – Hämeen Sanomien kolumnista kesältä 2017. Ystävyys siis kiertäköön kanssamme, kenen luokse kulloinkin kokoonnummekaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuli taas muutama naururyppy lisää, kiitti vaan, kamut! <3

Kommentit (4)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
3/4 | 

Voih, tyttöjen illat on ihania. Varsinkin kun niitä on hieman harvemmin, kun Kaikilla On Aina Kaikkea. Mut sitten kun päästään yhteen niin voi sitä naurun määrää. Hauskalta näytti! :)

Ladyt. Tytöiksi nimittelevät mielellään vieläkin itseään, mutta päätin kymmenisen vuotta sitten, että tyttöys on meiltä mennyttä aikaa. Meitä on seitsemän jo jonkun verran elämää nähnyttä naista.

Siis Ladyt, nuo ihanat ystävät jo lapsuudesta ja teinivuosilta seuraavat mukana yhä. Ollaan jaettu ilot ja surut jo vuosikymmenten ajan. Naisten suusta –postauksesta löytyy Lady jos toinenkin.

Koko porukalla tavataan muutaman kerran vuodessa ja yksi viikonloppu pyhitetään vain meille. Nelikymppisille kokoonnuttiin Riihimäelle (Oliko ne palomiehiä siinä viereisessä mökissä? - Eikäku, nehän oli niin nuoria, mahtoi niitä harmittaa räkättävä tätilauma naapurina!)! Siitä se taisi säännöllistyä, meidän omat viikonloput. Näiden tapaamisten jälkeen hymyilyttää aina päiväkausia. Eikä me niitä miehiä - oikeesti - tarvita silloin hauskanpitoon, ei omia eikä toisten!

Tapaamisten välillä Whappi uhkaa kaatua, kun viestikeskitys iskee päälle. Eikä säästy sähköpostikaan bittihyökkäyksiltä, kun kymmenet viestit sinkoilevat eestaas, kun sumplitaan aikatauluja - ja varsinkin niitä kilometrin pituisia viikonlopun ruokaostoslistoja! - yhteensopiviksi.

Pari näistä Ladyista pitää vielä huolta kunnostanikin. Siis yhdessä vedämme toisemme vähän väkisin liikkeelle. Yksin olisi helppo keksiä hyviä syitä jäädä sohvalle ;). Käymme yhdessä kävelyillä ja kuntosalilla. Silloin saan puhua. Muutenkin kuin yksinäni. Olen kyllä hyvä siinäkin.

Yhteiset hetkemme ovat kullan arvoisia. Kiitos, että olette, Ladyt! <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat