Kirjoitukset avainsanalla sairastelu

Etätyössä on puolensa. Ja osa-aikaisuudessa. Määrittelen itse, milloin teen työni. Toki näillä on vaikutuksensa tuloihin.

Oon aina ollut sitä mieltä, että sairaana ei töitä tehdä. Ei ole kenenkään etu. Se.

Työterveyshuolto on jees. Kaikilla työntekijöillä sellaista ei ole lainkaan. Saati työelämän ulkopuolelle joutuneilla.

Palkallinen sairastaminen edellyttää yhä usein todennettua sairautta. Kirjallista todistusta. Vaihtoehtoina on terveysaseman päivystyksen pysähtynyt tunnelma tai lääkäriasema pääkaupungin hälinässä. Kuinka monta tuntia kuluisi, ennen kuin saisi painaa pään takaisin tyynyyn?

Kun keho hehkuu kuumeesta, niveliä jomottaa ja otsaluun takana jytisee, pelkkä ajatus kävelystä, eri kulkuneuvoista, pysäkeistä, aikatauluista ja hälinästä saa aikaan etovan olon. Pitäisi tavoitella työkavereita paikkaamaan, siirtää työt. Eih.

Onneksi ääni kulkee. Teen etukäteen sovitut työt kolmessa erässä. Väliajat vedän lonkkaa sohvalla. Työaikakirjanpitoon tulee reilut kaksi tuntia.

Olkoot tarinan kumpi ja kampi keitä tai mitä tahoja hyvänsä, kumpi voitti?

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat