Kirjoitukset avainsanalla Google

Viime aikoina on paljon uhrattu aikaa pohdiskeluun, kuinka some vuotaa meistä tietoja mihin sattuu. Juuh. Niin se varmasti tekeekin. Mutta mitä kaikkea?

Noh. Yks tuttuni, Mr. Google, ystävällisesti ilmoitti seuranneensa tekemisiäni viime kuussa. He-he. Vai semmoista. Ei ollut seuranta kummoisellakaan tasolla.

Eihän sille voinut kuin nauraa.

Totta on, että kävely on ollut vähän niukkaa polvikipujen kanssa. Mutta hei. Älä nyt viitsi. Kuusi kilometriä. Kuukaudessa. Ihihihiiii-h. Johan tässä kotioloissa tulee satasia päivässä pelkästään porrasjumpassa.

Vaan voihan olla, että Mr. Google ei hyväksy portaita. Kuten ammoin askelmittarit eivät laskeneet portaita lainkaan askeliksi. Väärin liikuttu. Sen sijaan autoillessa ja siinä ratin takana paikallaan istuessa saattoi askelmittarin lukema kasvaa. Viksu vekotin oli sekin!

Lisäksi Mr. Google väittää, että oon käynyt kahdessa kaupungissa. Kahdessa. Hei, Tuulos ei ole kaupunki. Vaikka syvällä Kanta-Hämeessä sijaitseekin. Ja toisaalta Hämeeseen päästäkseni kiertelen muutamankin kaupungin ja kunnan mailla. Ehkä vauhtia on ollut Mr. Googlelle liikaa. Tai menen omia polkujani. Väärin liikuttu. Taas.

Sitten Mr. Google kertoo kaikkein tärkeimmän – paljonko on matkaa jäljellä Kuuhun.

Jos nyt ahkeroidun ja alan taas kävellä enemmän, lyheneekö matka Kuuhun nopeammin kuin autossa istuen? Vaikuttaako ajokilometreihin, olenko kuljettaja vai pelkääjä? Onko siihen laskettu myös linja-autossa istuminen? Entä junamatkat? Tai metroilu? Missä on raidekilometrit?!

Ja mitä tapahtuu, kun matkakilometrit Kuuhun jonain päivänä täyttyvät? Saanko yhdensuuntaisen matkan sinne? Mr. Google, kumpi meistä sinne pitäisi lennättää? Mitä mieltä olet?

Hei! Tarkkuutta peliin. Ennen kuin mulle alat.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat