Kirjoitukset avainsanalla terävin kynä

Kuvan pellolle on tänäkin keväänä saapunut jo kaksi kurkea. Toivottavasti ovat vasta etujoukko. Viime kesänä saimme katsella usean kurjen tanssahtelua koko pitkän kesän.  Ne myös ilmoittivat jokaisen saapumisensa äänekkäästi, olipa ilta taikka varhainen aamu.

KK:n testin mukaan minäkin olen kurki. Palaan vuodesta toiseen samoille nurkille. Hämeessä sielu lepää, hiljaisuus – ei ainoastaan tinnitus – soi. Eivät leviä facessa synttärikuvat. Ainakaan vielä! Olen onnistunut välttelemään Facebookia. Mutta siellä ovat kuulemma kaikki! Vaatimattomuuteen taipuvaisena en yleensä tee numeroa itsestäni, mutta kun saan päähäni jotain sanoa, se kuuluu. Ja kauas.

Kaikenlaisia hauskoja testejä olen aikani kuluksi tehnyt. Olen Seiska-tuoli; tyylikäs ja varman päälle pelaava. Kylläpä ryhti koheni oitis. Shoppaajana jokainen tekemättä jäänyt ostos tuottaa selittämätöntä iloa minulle. Kyllä! Ekologinen kuluttaja minussa nostaa päätään.

Olen myös hajamieliseltä vaikuttava Miss Marple. Ja täydellinen siivoaja. Nekin luonnehdinnat täydentävät toisiaan loistavasti. Viimeisimmän tekemäni testin mukaan kuulun jopa penaaliin. Testin mukaan ystävänikin ovat keskimääräistä älykkäämpiä ihmisiä. Terkkuja, kamut! :)

Kyllä, olen yökukkuja. Siis älykkäämpi kuin varhain aamuruuhkiin töytäävät kanssaihmiseni. Olen se penaalin terävin kynä.

Hieno homma. Työelämässä ei vain kai enää tarvita kyniä.

Valitettavasti.

Kommentit (2)

ellin
1/2 | 

Voi,kurjet ovat mitä ihanimpia lintuja,ääni se ääni kyllä sitä kuuntelee.Joutsen kyllä lintu ihmisenä menee kurjen edelle.Kurkia ei niin helposti nää mitä joutseniin tulee.Merenrannat ovat niitä täynnä.Kurkia en ole ihan läheltä nähnyt,toivoisin näkeväni,joskus niitä.Testi ovat mitä ovat jotkut tosi hauskoja itse tehneenäkin,tulos hupaisaa.

iinez
2/2 | 

perilletulo vastaanottajan vastuulla...mites todistaa ettei ole tullut perille,kun toi Suomen Posti ei todellakaan ole entisensä...Ennen posti kulki,nyt vaan kusti polki:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat