Kirjoitukset avainsanalla luokittelu

Ei. Nyt ei puhuta yhteiskuntaluokista. Puhutaan blogien ryhmittelystä aihepiireittäin. Päädyin KK:n blogiyhteisöön siksi, ettei täällä tarvinnut leimautua tiettyyn kategoriaan. Olin pitkään harkinnut blogikirjoittelua, mutta juuri tuo jonkin otsikon alle lukittautuminen ahdisti. Ahdistaa vieläkin.

Matkailu Ollaan matkusteltu autolla, junalla, laivalla ja lentäen – laukussa ei ole ollut piimää kuin leipääkään. Mutta myönnetään, aamukahviksi haluan Juhlamokkaa tai Presidenttiä.

Ruoka No kaikkihan jotain syövät, ainakin joskus. Muuten voi käydä olo ohkaiseksi. Mutta että antaisin ohjeita toisille, miten ruokaa EI kuulu tehdä tai käsitellä. Olisihan se tietysti vaihtelua reseptipaljouden ja kotikokkien joukossa.

Kulttuuri Kirjoja luen ja pinoan paljonkin. Mutta ovatko ne korkeakulttuuria? Eivät – vaikka miten korkean pinon niistä latoisin. Pokkareista. Dekkareista. Hömpästä. Oopperassa olen käynyt. Muumiooppera siellä vanhassa Oopperatalossa 70-luvulla. Ja Sweeney Todd tuli koettua vuonna -97. Muistan. Olin viimeisilläni raskaana, kauhujen keskellä tuumasin ainakin Naistenklinikan olevan sopivasti lähellä.

Taidenäyttelyyn ei minua saa – taulujen tehtävä on olla kauniita ja täyttää seiniltä tyhjiä kohtia. Pystit ja patsaat, taide-esineet. Keräävät vain pölyä. Mikä moukka, sanot sinä. Sano vain ;)

Sisustus On sitäkin tehty. Muutettu monta kertaa. Ja kannettu kaikki asuntoon sisälle. Sisustettu. Ihmetelty joka kerta, mikseivät kalusteet istu kuten sisustuslehdissä. Toisilla on makua. Ja toisilla tavaroita. Paljon.

Yhteiskunta Boooooring. Kuka haluaisi lukea hintaindekseistä ja niiden vaikutuksista elinkustannuksiin. Asunnottomuudesta. Sairauksista. Politiikasta. Ai niin, ei sitä. Samoin vihapuheet on kiellettyjä. Työttömyydestä. Hyh. Vaikka vain ani harva työtön on hankkiutunut omalla toiminnallaan työelämän laitamille. Muut voimat siellä jylläävät.

Ihmissuhteet On niitä. Perhe. Lapsenlapset = Mummin mussukat. Sukulaiset. Ystävät. Työyhteisö. Ai niin, ei sitä. Kuvan gorillat ovat työkavereitani. Etätyön pieni miinus.

Käsityö On vieläkin kesken se kanavatyö parin vuoden takaa. Ompelukone saa rauhassa kerätä pölyä. Kuin kallis taide-esine.

Lemmikkieläimet On. Kaksi. Ja muutama kennel niitä pölykoiria. Aina en ole varma, kummat ovat mukavampia…

Aloitin bloggailun, koska korvissa kohisee. Ei sitä Musiikki-kategoriaan voi liittää. Sanajonoiksi pikemmin. Ja ne jonot ovat usein sellaisia, että luulisin kotiutuvani parhaiten kategoriaan LUOKATTOMAT.

Eheheheheheeee-h. =D

ps. Oli todella mukava nähdä teitä livenä, blogiyhteisö. Kiitos järjestelyistä, Mari & Arja! <3

Kommentit (6)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015

Oli ilo. Annoitte aikamoisen tehtävän - nyt täällä yks jos toinenkin pohtii päänsä puhki, minkä otsikon alle istahtaisi. Onko tässä muuten yhtä kovat säännöt kuin sotessa - jos valitset yhden (terveysaseman), niin samassa on sitten pysyttävä vähintään vuoden ajan. Vai saako olla tuuliviiri? Vaihtaa luokkaa mielialan mukaan?! ;)

Nuttu nurin onni oikein
Liittynyt30.8.2015
2/6 | 

Kategoriakammo täälläkin! Huomasin vielä unen rajamailla miettiväni omalle blogilleni sopivaa kategoriaa... KESKENERÄISYYS kaikessa ihanuudessaan kolahti koviten! En sitten tiedä kolahtaisiko semmoinen kategoria yhteenkään lukijaan... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan, että kohina korvien välissä välillä vaimenisi. Tekstieni aihepiirit vaihtelevat mielikuvituksen tuotteista havaintoihin ympäristöstä. Joissain teksteissäni saattavat vilahtaa kertojaääninä myös koiramme. Työelämää käsittelin aiemmin ulkopuolisena, sivustakatsojana. Allina kalliolla. Nyt työttömyys jäi taakse - ainakin osittain. Mutta kallion viisto pinta pitää Allin silti varuillaan.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat